Nieuw deel Miljonairskind WIN

Nieuw deel Miljonairskind WIN

De kinderen uit mijn groep 6 vinden Miljonairskind heel leuk om te lezen. Er is een nieuw deel uit: Miljonairskind – De geheime verdieping. Je kunt dit deel en het eerste deel: Het geheim van het onderhuis winnen. 

Nieuw deel Miljonairskind WIN

Waar gaat Miljonairskind over?

Zilver, een jongen, woont met zijn ouders en zusje in een klein, slecht onderhouden huis… tenminste, dat denkt iedereen. In werkelijkheid hebben zijn ouders jaren geleden de loterij gewonnen: ze zijn multimiljonair! Maar dat houden ze liever angstvallig geheim voor de buitenwereld. Onder hun doodgewone huis heeft de familie een ongelooflijke villa met een subtropisch zwemparadijs, een dierentuin en een achtbaan. Maar wat heb je daaraan als je het met niemand kunt delen? Zilver vertelt zijn geheim stiekem toch aan zijn beste vriend Lennon. Als ze ontdekken dat er een inbreker is, bedenken ze een plan om hem in de val te laten lopen.

Bekijk het boek hier. 

Het leest makkelijk weg, heerlijk om te ontspannen als kind. Het is zeker ook spannend! Je zit meteen in het verhaal, want waarom willen de ouders van Zilver het aan niemand vertellen? Zelfs zijn opa en oma weten het niet en dat leidt tot spannende en gekke situaties. Je kunt je heel goed indenken dat Zilver het toch aan iemand vertelt en ook dat maakt het spannend, want wat gebeurt er dan?

Miljonairskind – De geheime verdieping

Inmiddels woont zijn beste vriend Lennon bij hem in huis. Het ongelooflijke huis heeft een extra verdieping gekregen met een escape room, Slime Ball Arena, glow-in-the-dark voetbalveld, een kartbaan en een geheim luik waardoor Zilver en Lennon nooit meer te laat op school komen. Ze moeten heel voorzichtig zijn, want niemand mag van het bestaan van het onderhuis weten. Maar geheimen bewaren is moeilijk… Wanneer er steeds meer vreemde dingen gebeuren in het onderhuis weet Zilver het zeker: hij is in groot gevaar!

De geheime verdieping

Wederom een spannend boek dus! Ook in dit deel zit je meteen fijn in het verhaal. De jongens proberen de bewaker af te schudden. Silvia is hun steun en toeverlaat, maar doet ineens gek. Ze hebben een rare leerkracht die veel straf geeft en er gebeurt iets vreemds met Lennon. Spannend en hier en daar grappig weer dus!

Win

Nog een winactie voor de Kinderboekenweek! Je maakt kans op beide boeken. Laat hieronder (op de site) een reactie achter als je mee wilt doen. 13 oktober mail ik de winnaar.

Er staan affiliate links in dit blog.