Wonder Wandlampen

Nieuw op de babykamer

De box staat al in de woonkamer, de commode is opgeruimd en ik ben bezig met het wassen van de eerste babyspullen. Kortom: we zijn een heel eind op weg. Van Hartendief kreeg ik prachtig behang en een wandlamp voor op de babykamer. 

Nieuw op de babykamer

Hartendief

Ik ben dol op mooie illustraties uit prentenboeken en sprookjes. De nieuwe collectie van Hartendief brengt een sprookjesachtige wereld tot leven. Met de nieuwe behangcirkels, dromerige wandlampen en bijpassende muurstickers kun je een sfeervolle kinderkamer te creëren. Alles sluit ook nog eens aan bij de huidige trends in kinderinterieur.

We moeten de wandlamp en het behang nog ophangen, staat op ons to do lijstje, maar ik laat het wel vast aan je zien.

Bekijk ook: NIEUWE BABYKLEERTJES

Wonder Wandlampen

Wonder Wandlampen

Drie nieuwe magische wandlampen voegt Hartendief toe aan het assortiment. Overdag zijn de wonderlampen al ware blikvangers; maar ’s avonds wordt het helemaal bijzonder. Elke lamp heeft namelijk een verborgen geheim: als het licht aangaat, komt er een andere, sprookjesachtige wereld tevoorschijn. Elke lamp vertelt een verhaal. Er hoeft alleen een spaarlamp in de lamp en et voilà, het sprookje komt tot leven.

Wonder Wandlampen

Ik ontving de Kleine Ster. Ik vond de voorkant al zo snoezig, zo’n lief sterretje. Echt lief voor de kleine meid die we verwachten. Als je het lichtje aan doet, zie je een prachtige beeltenis van een lichtgevende boot waarin een beer en een kleine beer samen door de nacht varen. Hert en Vos gaan ook mee op reis! Ze lijken zo uit een prentenboek weg gevaren.

Witte Woud behang

Witte Woud behang

De oorspronkelijk in aquarel geillustreerde behangcirkels bestaan uit drie soorten: het ‘Witte Woud’, een verstilde illustratie van witte stammen op een blauwe ondergrond, ‘Dieren in het Bos’- waar een groep schattige dieren heerlijk slaapt bij het kampvuur en het ‘Regenwoud’, een spannend woud met wilde dieren en de vrolijke zoektocht naar meneer Kameleon.

Witte Woud behang

Wij ontvingen het Witte Woud behang, hier werd mijn blik namelijk meteen naar getrokken. Lijkt me helemaal prachtig in combinatie met de wandlamp. Ik ben benieuwd of het makkelijk op te hangen is, maar volgens de site wel. ‘Omdat de cirkel verdeeld is over vier banen is deze eenvoudig stapsgewijs aan te brengen.
En met iedere baan komt de print meer tot leven. Ons advies is om de behang banen te voorzien van behanglijm en op een droge schone muur te plakken.’

Ook dit behang lijkt zo uit een prentenboek te komen, zo mooi! Ik kan niet wachten tot we het op de babykamer hebben hangen.

Lees ook: HOERA, EEN MINI BABYSHOWER!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren