babykleertjes

Omdat er toch wel vraag naar was een blog met foto’s van de eerste babykleertjes die ik kreeg en zelf kocht. Leuk dat er vraag naar is, ik vind het veel te leuk om te showen ;). 

Nieuwe babykleertjes

De meeste kleding die ik nieuw heb, komt van de Hema. Ze hebben zo ontzettend veel leuke babykleding, zowel voor jongens, meisjes als unisex kleding. De enige kleding die ik van een andere winkel heb, zijn de sokjes van de Kruidvat.

Unisex

Voordat we de gender reveal hadden, kreeg ik al wat unisex babykleertjes en kocht ik ook al wat, het zijn de hormonen he ;).

Zo lief, dat boxpakje en de truitjes! Die heb ik allemaal gekregen, zo lief! Je denkt bij de tweede misschien minder te krijgen, maar nu merk ik daar nog niks van ;). Iedereen is zo betrokken! Het boxpakje en de truitjes kunnen ook zeker heel goed voor allebei. De broekjes kocht ik zelf na de gender reveal, maar kunnen natuurlijk ook voor allebei. Mijn ervaring is dat je voor het begin veel truitjes krijgt, maar weinig broekjes. Die heb ik dan maar vast zelf gekocht ;).

Het eerste rompertje dat je ziet kocht ik direct nadat we wisten dat we een meisje krijgen. Maar de andere twee zijn van ervoor. Die voor papa kocht ik speciaal voor vaderdag. Ik vind dat de laatste twee rompertjes ook voor allebei kunnen.

Babykleding na de gender reveal

Tijdens het kleine gender reveal feestje kregen we ook al kleding voor een meisje! Mijn zus en schoonouders hadden twee setjes gemaakt en voor een meisje gegeven. Zo lief en goed over nagedacht!

Het mutsje en de slofjes kreeg ik al voor de gender reveal. Die zaten in het negen maanden pakket dat ik van mijn ouders kreeg. Elke maand mogen we een cadeautje openen, vindt onze peuter ook erg leuk!

De shirtjes kreeg ik van mijn zus. De linker is echt duidelijk voor een meisje, maar de rechter hing op de jongensafdeling. Ik vind dat die ook heel goed voor een meisje kan, dus mochten we die houden, zo leuk! Het pakje is echt te schattig! Dat broekje met het konijntje erop! Zo zoet. Die ga ik haar vaak aantrekken. Net als het truitje met de konijntjes erop dat ik van Juf Inger kreeg. Die zakjes op het truitje zijn echt te leuk!

Wat ik zelf kocht

Mijn hormonen gaan lekker met me aan de haal, dus ik kocht zelf ook al wat kleding voor onze meid.

Nog een romper voor papa! Nu echt een voor zijn kleine meid :). En natuurlijk moest ik ook iets rozigs in de kast hebben. Het werd een romper met bijpassend mutsje en roze sokjes. Het jurkje vond ik in de aanbieding bij de Hema en kon ik echt niet laten hangen. Zo ontzettend snoezig! Kan natuurlijk ook goed met een shirt met lange mouwen en een legging voor wat koudere dagen.

Babykleertjes uitgezocht

We hebben deze afgelopen vakantieweek gebruikt om de babykamer op te ruimen. De kledingkast voor de baby heb ik vast leeggeruimd en weer opnieuw ingericht met de babykleertjes, hormonen he… Ik zocht ook meteen maat 50,56,62 en 68 uit van onze zoon. De unisex kleding heb ik eruit gehaald en de rest van de kleding weer opgeruimd. Maat 50 en 56 ligt in de kast en maat 62 en 68 ligt vast in een vuilniszak klaar. Daar wil ik nog een mooie opbergkist voor kopen.

Babykleertjes in de kast

Zo hebben we al best wel wat voor de eerste periode. Vooral rompers heb ik alvast wel genoeg ;). Het kan maar vast klaar liggen he… 🙂

Lees ook: GENDER REVEAL: EN HET IS EEN…

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren