Nieuwe blogger: Kelly

Nieuwe blogger: Kelly

Hoi allemaal! Mijn naam is Kelly Megens- van Vroonhoven en ik zal in de toekomst blogs gaan schrijven voor jufmaike.nl. Een hele eer en iets waar ik veel zin in heb. 

Kelly:

Samen met mijn partner Paul en dochter Nomi van 4 maanden (1 maart j.l. geboren) woon ik in Deurne. Naast dat onderwijs mijn passie is, ga ik graag winkelen of bak ik af en toe wat lekkers.

Leerkracht basisschool

Op dit moment ben ik alweer ruim 7 jaar werkzaam als leerkracht, waarvan bijna 6 jaar op een basisschool in Helmond waar ik momenteel nog werkzaam ben. In deze jaren heb ik vooral ervaring opgedaan in de middenbouw.

Master Leren en Innoveren

In 2016 ben ik de master Leren en Innoveren gaan volgen, omdat mijn interesse in het onderwijs verder gaat dan alleen het klaslokaal. Niet alleen de leerlingen laten leren, maar ook ikzelf en mijn collega’s in beweging brengen en houden. Dat leek me leuk! Samen met collega’s ervoor zorgen dat de kwaliteit van onderwijs op school goed is en ze daarbij inspireren en motiveren, is iets waar ik warm van word. Tijdens deze master heb ik onder andere kennis gemaakt met het schrijven van artikelen. Ik merkte dat ik het inspireren van andere collega’s in het onderwijs leuk vind.

Bloggen over onderwijs is voor mij nieuw, maar iets waar ik ontzettend veel zin in heb.’

Lesgeven en bouwcoördinator

Volgend schooljaar zal ik twee dagen les gaan geven in groep 7. Daarnaast ben ik (voor het eerst) één dag in de week bovenbouwcoördinator. Ik hoop je te kunnen gaan inspireren met mijn blogs, want wat is er nou mooier om te leren van elkaar.