Night at the Museum met Niki Smit: 100 % fashion

Fashionista’s opgelet: beleef een nacht om nooit te vergeten! Van donderdag 20 op vrijdag 21 oktober vindt een nieuwe editie van Night at the Museum plaats. Het Kinderboekenmuseum biedt je de unieke kans een nacht door te brengen in het museum. Bovendien ontmoet je ditmaal schrijfster en modefan Niki Smit. Gegarandeerd 100% fashion.

Tijdens Night at the Museum geeft Niki Smit echte fashiontips en tricks, en leert ze je hoe je modellen kunt aankleden met bijzondere stoffen en accessoires. Ontwerp je eigen tas en neem deze mee op pad door het museum tijdens een ontdekkingstocht langs de hoogtepunten uit de modegeschiedenis. Van Coco Chanel tot de hipste fashion van nu.

Praktisch: Datum: donderdag 20 – vrijdag 21 oktober Tijd: 19.30 – 8.00 uur Leeftijd: 9 t/m 12 jaar Kosten: € 25 (€ 12,50 voor Ooievaarspashouders) Aanmelden: Kaarten kunnen gekocht worden via www.kinderboekenmuseum.nl
Let op: het aantal plaatsen is beperkt! 

Het is het zesde jaar dat het Kinderboekenmuseum in het kader van het festival De Betovering een Night at the Museum organiseert; vorig jaar beleefden zestig kinderen een onvergetelijke nacht met het speurdersduo Spekkie & Sproet van Vivian den Hollander en Juliette de Wit.