nijntje beweegkalender WIN

nijntje beweegkalender WIN

Een scheurkalender speciaal voor jonge kinderen? Ja! En het is echt een leuke. Je kunt de nijntje beweegkalender winnen. Het is gemaakt in samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie en dus kunnen de kinderen fijn bewegen.

nijntje beweegkalender WIN

Onlangs is samen met de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie een nijntje scheurkalender (2021) ontwikkeld die draait rondom het thema bewegen. Deze kalender bevat niet alleen leuke beweegtips, maar ook beweegweetjes, eet- en drinktips, kleurplaten en (educatieve) spelletjes. Leuk voor kinderen van 1 tot 4 jaar.

nijntje beweegkalender

Wat vind je in de nijntje beweegkalender?

Er is geen vaste volgorde in de onderdelen van de kalender. Alle activiteiten sluiten goed aan bij peuters. Zo vind je er beweegweetjes die handig zijn voor jou als ouder om te weten. Je vindt activiteiten om te bewegen, met heldere foto’s, eet- en drinktips, spelletjes en kleurplaten. Allemaal in bepaalde thema’s, zoals de seizoenen. Ik vind het fijn dat de kalender in kleur is, extra duidelijk voor jonge kinderen. En natuurlijk spreekt ze het nijntje thema meteen aan. Onze dochter begon er in ieder geval meteen in te bladeren en kan niet wachten tot ze mag scheuren ;).

De nijntje beweegkalender komt bij ons op de wc, bij de andere kalenders. Zo kan onze dochter elke dag een bladzijde scheuren en hebben we leuke activiteiten.

Bekijk de nijntje beweegkalender hier

Win

Je maakt kans op een exemplaar. Laat hieronder (op de site) een reactie achter voor wie je mee wilt doen. Dinsdag 15 december mail ik de winnaar.