Nocturnally coöperatief geheugenspel WIN

Nocturnally coöperatief geheugenspel WIN

Nocturnally is een spannende en uitdagende variatie op het bekende memory. De spelers helpen elkaar om de kaarten te onthouden, dus je werkt samen, niet tegen elkaar. Het spel bevat meerdere spelniveaus en is geschikt vanaf zes jaar. Je kunt het winnen.

Nocturnally coöperatief geheugenspel WIN

Nocturnally is een coöperatief ontdekspel voor 1-6 spelers vanaf 6 jaar. Samen met Vuurvlieg en Glimworm breng je samen de nachtdieren in het donkere bos bij elkaar. Een spannend en verrassend memoryspel. Het is nacht in het bos. Het is zo donker dat de jonge nachtdieren hun ouders niet meer kunnen vinden! Samen met Vuurvlieg en Glimworm help je de dieren. Kun je alle nachtdieren bij elkaar brengen voordat de zon opkomt? Het lijkt op memory, want je moet de dieren en hun jongen onthouden én met gesloten kaart bij elkaar leggen. Je kunt je dus ook vergissen en een kaart omdraaien die je eigenlijk al wist. Er is ook een uitbreiding beschikbaar die je kunt downloaden op de site van Sunny Games.

Inhoud van het spel: 30 dierkaarten, 6 maankaarten, tijdspoor, vuurvlieg/glimworm op houten voetje, 4 fiches voor downloadbare uitbreiding, spelregels.

Wat vinden wij?

Nocturnally coöperatief geheugenspel WIN

Ik speelde het spel met onze oudste van zeven jaar en de jongste keek mee naar de diertjes. We wonnen gelukkig op tijd! We hebben nog niet de uitbreiding gespeeld, maar dat gaan we zeker wel doen. Ik merkte wel dat mijn geheugen een stuk slechter was dan van mijn zoon. Gelukkig mag je dan ook juist samenwerken in het spel. Dat maakt het ook spannend en fijn. Je racet samen tegen de zon en niet tegen elkaar. Sunny Games staan daar bekend om, we zijn bijvoorbeeld ook zo dol op Max de kat. We vonden het zeker een leuk spel dat we vaker zullen spelen in de kerstvakantie. Ik ben heel benieuwd naar de uitbreiding met meer strategie!

Win

Je maakt kans op het spel. Laat hieronder (op de site) een reactie achter als je mee wilt doen. 21 december mail ik de winnaar.