Door Bertine. Het zal niemand ontgaan zijn: de Sint is weer in het land! Een heerlijke tijd vol gezelligheid, warmte en natuurlijk cadeautjes. Als hulp-sint met inmiddels enige jaren ervaring, begin ik in de zomer al te speuren naar leuke, betaalbare presentjes. Dat resulteerde dit jaar in dit fijne lijstje met schoencadeaus, variërend in prijs van €0,59 tot €11,-. Zo bezorg je met een klein budget je kinderen een heleboel speel-pret ?

O, kom er eens kijken

Voor koks-in-spé

kinder-baksetje

Dit super leuke kinder-baksetje kwam ik een aantal maanden geleden tegen. Eigenlijk een perfect cadeau voor allebei onze knullen want ze zijn verzot op meehelpen in de keuken. Oudste kan echter al aardig uit de voeten met groter keukengerei dus kocht ik dit setje voor onze peuter. Te gebruiken bij zijn speelkeukentje en in ‘het echt’. Dat wordt ongetwijfeld heel veel pret!

Lees ook: 8X GENIETEN VAN DE HERFST MET KINDEREN

Stempelen maar

Stempelen

Hoe het bij jullie zit weet ik niet, maar van dit soort stempels kun je er wat mij betreft nooit genoeg hebben. Deze afbeeldingen hadden we nog niet in onze collectie en het voordeel van dit cadeautje is dat kinderen er meteen mee aan de slag kunnen. Wat lekkers erbij in de schoen en ze hebben een top begin van de dag!

De S van Sint

schoenletters

En dat lekkers vond ik dit keer in de vorm van schoenletters. Een mooi formaat voor kinderen en leuk als aanvulling bij bijvoorbeeld de stempels, maar eigenlijk ook al helemaal prima als cadeau op zich. Met chocola maak ik ze hier in huis in elk geval altijd blij!

Voor stoere strijders

Blazing team

Toegegeven: ik had werkelijk nog nooit gehoord van de tv-serie ‘Blazing team’, maar deze jojo zag er wel héél cool uit. Ze zijn hier in huis meestal niet zo’n lang leven beschoren, maar deze oogt vrij degelijk uit dus hopelijk kunnen we hier een tijdje mee vooruit. Wat ook handig is bij deze jojo’s: ze zijn verkrijgbaar in verschillende niveaus voor kinderen vanaf 5 jaar. De gedachte is dat je alle vijf verkrijgbare niveaus moet doorlopen om ‘Yo kwan do master’ te worden. Hierom, én vanwege de stoere namen als ‘Beast wrangler’ en ‘Morph master’ moet dit cadeautje gewoon een hit worden.

Toveren

Toveren

Deze kaartjes lagen afgelopen zomer in de winkel en waren enorm populair in diverse onderwijsgroepen op social media. Ik kon het dan ook niet laten om even te gaan kijken en een paar setjes mee te nemen. Door met een soort gaasje over de kaartjes te bewegen komen de afbeeldingen tot leven. Een hele ontdekking waar ze vast en zeker een tijd zoet mee gaan zijn.

Kralenkunst

Kralenkunst

Ook weer zo’n fijn doe-cadeautje waar kinderen meteen aan de ontbijttafel al mee kunnen spelen. Ze zijn er meestal best een tijd mee bezig en het is ook nog eens goed voor de fijne motoriek. Die Sint denkt ook overal aan!

Voor kleine boekenwurmen

kinderboeken

Tja, als je zelf juf bent (geweest), je blogt veel over kinderboeken én je bent kinderboeken recensent dan mag een boek natuurlijk niet ontbreken. Ik kocht het al in de zomervakantie (voordat oudste naar groep 3 ging) dus ik was een beetje voorbarig, maar hij blijkt gelukkig verzot op lezen dus ook met dit cadeau zit ik zeker weten goed.

Ben je ook aan de slag als hulpsinterklaas en heb je nog leuke tips die we niet mogen missen, deel ze dan vooral in de reacties. Namens de Sint alvast hartelijk dank!

Uitgelichte foto: Shutterstock

Ik kreeg een product voor dit blog. 

BewarenBewaren

BewarenBewaren