Onze klas 2017

De klas is startklaar voor maandag (hoop ik ;)). Ik heb weer zin om te starten! Altijd leuk om bij iemand binnen te spieken toch? Ik geef je graag een foto’tourtje’ door onze klas 2017. 

De foto’s zijn met mijn telefoon gemaakt, dus excuses voor de slechtere kwaliteit. Maar zo krijg je toch een beeld van onze klas.

Onze klas 2017

Ik werk dit schooljaar nog maar twee dagen per week in de klas. De rest van de week ben ik of thuis aan het werk aan de site of ik ben met ons peuterzoon (of gewoon lekker zwanger ;)).

Elmer klas

Ik werk tot mijn verlof in de Elmer klas. Aangezien ik op een enorm grote school werk, heeft elke klas zijn eigen naam. Iets makkelijker te onthouden dan al die letters. We hebben nog niet veel in de aankleding voor Elmer, maar wel ideeën om dit nog wat uit te breiden.

De kring

We starten het jaar met maar 17 kinderen, dat is wel heel fijn en voor iedereen een goede start. De kring kunnen we nu nog dichtbij ons neerzetten, terwijl we ook nog ruimte hebben om rond te lopen.

Hoeken

Het kiesbord hangt ook klaar voor maandag. Hier hang ik nooit zoveel op de eerste dag, kan ik goed per hoek de regels herhalen :). De huishoek kan nog wel wat aankleding gebruiken, daar ga ik de eerste week nog mee aan de slag. De bouwhoek is helemaal gereed met genoeg ruimte voor de blokken en een Lego tafeltje ernaast. De thematafel kan ook nog wel wat aankleding gebruiken ;). Hier ga ik naast Elmer ook wat weer-naar-school spullen op leggen/zetten.

Dagritme

Dagritme

Door de foto zie ik nu dat ik de data nog op moet hangen en wat vormen en weertypen moet weghalen van het bord ;). De dagritmekaarten heb ik opnieuw gemaakt en zijn te downloaden.

Lees ook: CHECKLIST INRICHTEN KLAS

Verjaardagskalender

Elmer knutsel

De Elmer knutsel ligt al klaar om een verjaardagskalender mee te maken. Later meer! 🙂

Bekijk ook: VERJAARDAGSKALENDER

Laat je op Facebook ook jouw klaslokaal zien? Ik ben benieuwd en kan nog wel wat tips gebruiken voor de aankleding. 

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren