Op naar de Sprookjescamping!

De Sprookjescamping is weer volop in bedrijf en dit weekend gaan we er als gezin naar toe. Wat mag ik niet missen? 

De Sprookjescamping

De veelbekroonde Sprookjescamping is een unieke vijf-sterren themacamping gelegen in het prachtige Overijsselse Vechtdal. Gezinnen met kinderen tot 11 jaar beleven hier een magische en onvergetelijke vakantie. De Sprookjescamping heeft als een van de weinige campings in Nederland de titel ANWB Bestcamping 2016 ontvangen. De camping behaalde in de nieuwe classificatie van de ANWB en ADAC het maximale aantal van 5 sterren.

Animatie Sprookjescamping

Animatie

Iedere dag staan de Sprookjesfiguren samen met het professionele animatieteam klaar om kinderen met een dagvullend programma te vermaken. Zo knutselt Hannah de Heldhaftige graag met de kinderen, gaat Buddy Brave het liefste op avontuur in de natuur en gaat Tati de toffe Toverfee de camping over voor haar tandenpoetsclub. Samen met een lange rij kinderen trekt ze richting de wastafels voor een flinke poetsbeurt! Bumpie de Beer rijdt aan het einde van de dag met de Bumpiejeep over de hele camping om bij elke Bumpiehalte kinderen mee te nemen naar de Sprokkelplaats, waar als afsluiter van de dag een geweldige Sprookjes theatershow plaatsvindt. Voor elke leeftijd is er een activiteit te vinden. 

De animatie show is ook online te vinden bij de Sprookjes tv.

Waterpret

Waterpret

De camping beschikt over een binnen- en buitenwaterspeelparadijs, ruim 20 speeltuintjes, een visvijver en vlakbij de camping ligt strandmeer de Oldemeijer. 

Accomodaties

Accomodaties

Gasten kunnen kiezen uit verschillende accommodaties, van een eigen kampeerplek tot luxe Sprookjeskota en van een toercaravan tot Glamphome, Woodcottage, Kasteellodge of Sunlodge. 

Wij gaan ernaar toe

Dit weekend gaan we een korte vakantie mee maken op de Sprookjescamping. Ik ben benieuwd wat we gaan meemaken. Ik hoop dat ons zoontje van 2 een beetje wil slapen in de toercaravan. En ik verheug me erg op het programma. Hij zal het animatie team en vooral de shows helemaal geweldig vinden.
Ik ben ook van plan om te filmen, dus een vlog kun je na het weekend ook verwachten.

Wat mag ik aankomend weekend echt niet missen op de Sprookjescamping? Laat het me weten.