Osmo Little Genius Starter Kit

Osmo Little Genius Starter Kit

Pasgeleden mochten we naar een event van Osmo om te zien welke mooie nieuwe pakketten er waren. We kregen de Osmo Little Genius Starter Kit mee naar huis en onze dochter van vier vindt het fantastisch!

Osmo Little Genius Starter Kit

Wat is Osmo?

Osmo zijn interactieve spellen voor op de iPad. Je hebt een app, maar daar gebruik je materiaal bij. Door middel van een spiegel ziet de app wat je neerlegt aan materiaal. Wij hadden al een Starter Kid in huis voor wat oudere kinderen. En ook de Osmo Coding speelt onze oudste (acht jaar) graag. Maar nu hebben we dan ook een speciaal pakket voor onze dochter (kleuter) gekregen. Bekijk het pakket hier

Event en Kinderboekenweek

We werden uitgenodigd door Mediatornado om de nieuwe pakketten te bekijken. Je kunt ze hier allemaal zien. Er zijn nu zelfs speciale aanbiedingen voor de Kinderboekenweek, verschillende kits en spellen zijn afgeprijsd om het lezen te stimuleren. Het was een geweldig uitje! We konden niet alleen ook nog wat andere spellen spelen, wij vonden de Osmo pizza ook helemaal geweldig (oké, ik zelf ook vooral ;)), maar de kinderen konden pizza bakken, kregen magische limonade en dummie de mummie hapjes. En er was ook nog een goochelaar die echt heel goed was, vonden de kinderen ook.

Starters kit voor jonge kinderen

Wij hadden nog geen Little genius pakket, dus onze dochter was helemaal blij met dit pakket! Er zitten vier spellen in: letters bouwen met stokjes en staafjes, kostuum party waarbij je experimenteren met kleding bij grappige mensen, creaties maken met de ringen en staafjes en verhalen maken door de kostuums te matchen.

Er zitten dus allerlei staafjes en ringetjes in een bakje in de doos én toffe kostuum waarbij je verhalen laat ontstaan. Onze dochter vindt dit allebei erg leuk om te doen, maar het liefste speelt ze met de kostuums. Ze krijgen dan ook allerlei opdrachten, zoals met welk voorwerp je vuur kunt maken om het warm te krijgen. Gelukkig vertellen ze alles in het Nederlands!

Osmo Little Genius Starter Kit

Hier komt de Osmo Little Genius Starter Kit in ieder geval nog vaak de doos uit om mee te spelen. Ideaal Sinterklaascadeau en voor regenachtige woensdagmiddagen.

Er staat een affiliate link in dit blog.