Overstappen op flesvoeding: de keuzes

Overstappen op flesvoeding: de keuzes

Er kan een moment in je leven komen dat je wilt overstappen van borstvoeding naar flesvoeding. Hier kunnen veel verschillende redenen voor zijn, soms moet je noodgedwongen overstappen op flesvoeding om medische redenen of je kiest ervoor omdat je weer aan het werk gaat. Al met al is het belangrijk dat je in ieder geval geleidelijk aan overstapt naar flesvoeding. 

Wat voor soorten flesvoeding zijn er?

Tegenwoordig zijn er veel keuzes wat betreft flesvoeding. Het is natuurlijk mogelijk om te kiezen voor reguliere flesvoeding, flesvoeding op basis van geitenmelk of biologische flesvoeding zoals bijvoorbeeld van Neolac. Maar wat is het verschil tussen deze voeding en waarom zou je kiezen voor biologisch?

Met name is het belangrijkste verschil dat biologische voeding voor 95% bestaat uit producten die afkomstig moeten zijn van biologische boeren en het bekend moet zijn waar deze producten vandaan komen zoals bijvoorbeeld de lokale boeren van Neolac. Deze boeren maken geen gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest en de koeien staan hier gemiddeld maar liefst 200 dagen per jaar in de wei!

Welke keuze zou jij maken?

Iedereen maakt natuurlijk zelf de keuze wat ze het beste voor hun kindje vinden en gelukkig zijn we daar allemaal ook vrij in. Welke keuze heb jij gemaakt voor jouw kindje? Koos je voor reguliere of biologische flesvoeding? Ik ben erg benieuwd, laat het in de reacties weten welke keuze jij hebt gemaakt of zou maken.

Biologische flesvoeding van Neolac

Ben je benieuwd naar de biologische flesvoeding van Neolac? De flesvoeding is o.a. te koop bij de Etos en Ekoplaza filialen en online te bestellen bij Holland at Home.

| Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Neolac |

Afbeelding: Cropped portrait of intimate moment between mom and baby. Door shurkin_son