Première Fien & Teun - Feest op de boerderij!

Première Fien & Teun – Feest op de boerderij!

We waren uitgenodigd voor een heuse première afgelopen zondag. De première Fien & Teun – Feest op de boerderij! We hebben genoten! Wat was er allemaal te doen en te zien? 

Première Fien & Teun – Feest op de boerderij!

Voor de eerste keer gingen we naar de première van een van de voorstelling van Van Hoorne Entertainment. Bij de première was er een échte kinderboerderij, met echte dieren zoals een biggetje, een pony en een geitje. Ook tijdens de Boerderij Experience konden we ons vermaken in de foyer met diverse activiteiten, als puzzelen en schminkstempelen.

Ontvangst

Première Fien & Teun - Feest op de boerderij!

We werden al goed ontvangen. Consumptiebonnen om te gebruiken voor en na de show en overal stond lekkers op tafel. Het paste goed bij de voorstelling natuurlijk: poffertjes en koetjesrepen.

Lekker spelen

We waren goed op tijd, dus alle tijd om te spelen. Er stonden grote dieren uit de voorstelling met de huid gemaakt om te voelen en te aaien. Er lagen grote puzzels om te maken. Je kon Fien of Teun op je arm laten stempelen en schilderen (dit wilde onze peuter helaas niet). En er was inderdaad een echte kinderboerderij. Vanwege mijn zwangerschap zijn we maar niet het hok in gegaan, maar we konden wel even van de buitenkant kijken. Vooral de puzzel was favoriet bij onze peuter. Het liefste wilde hij die helemaal zelf maken, maar er waren natuurlijk nog veel meer kinderen, het was druk!

De voorstelling

Fien en Teun - Feest op de boerderij! promofoto 001_web

We hebben genoten van de voorstelling. Het was een simpel verhaal, Sebastiaan het varken was jarig. Daar wilden Fien & Teun natuurlijk een verrassing voor verzinnen. Onze peuter herkende ook een paar van de verhalen van de filmpjes van Fien & Teun van televisie. Het was ook juist wel fijn voor hem dat het een beetje voorspelbaar was. De kracht van de herhaling, heerlijk voor jonge kinderen.

Er zitten veel liedjes in de voorstelling en de kinderen mogen fijn interactief meedoen. Zo verveelden ze zich niet. Onze peuter zei: ‘Dat was een leuke voorstelling!’ Hij vond het liedje over het feest het leukste. Ik kocht dus maar de cd voor de terugweg in de auto, hij kon meteen met een paar liedjes meezingen :).

Het is ook leuk dat de kinderen van alles leren over het lezen op de boerderij, zoals waar aardappels en appels vandaan komen. En dat je plantjes water moet geven om te kunnen groeien.

Echt een aanrader als je met je jonge kinderen naar een voorstelling wilt gaan.

Lees ook: VOORPREMIÈRE MY LITTLE PONY- DE FILM

BewarenBewaren

BewarenBewaren