Niek de Groot vakantieboek

Recensie: Vakantieboek Niek de Groot

(door Judith) Vakantieboeken, je kent ze vast wel. Er zijn vele verschillende op de markt. Eén vakantieboek dat we van jufmaike.nl mochten reviewen is het vakantieboek van Niek te Groot. Niek de Groot is een graphic novel serie, net zoals de boeken van ‘Leven van een Loser’ en ‘Silvester’.

Over het vakantieboek

De serie Niek de Groot wordt geschreven en getekend door Lincoln Pierce. Zijn eigen ervaringen in groep 8 vormen de inspiratie voor Niek de Groot. Lincoln is, net als Niek, dol op strips, ijshockey en kaaschips. Lincoln is ook bekend van de strip Big Nate, die in meer dan 250 Amerikaanse kranten verschijnt. Ook schrijft Lincoln tekenfilmscenario’s voor Cartoon Network en Nickelodeon.

Lees ook: GRATIS DOWNLOAD VAKANTIEBOEK

Wat biedt het vakantieboek?

Het Niek de Groot vakantieboek staat vol met allerlei puzzels en activiteiten in de stijl van de Niek de Groot leesboeken. De tekeningen zijn speels en bevatten veel grappen en humor. In het vakantieboek staan geheime codes, kruiswoordraadsels, invullijstjes en is er heel veel teken en doedelruimte. Ook wordt je zelf aan het werk gezet om je eigen verhaal te bedenken. Het boek heeft, in tegenstelling tot veel andere vakantieboeken, geen goed of fout, alleen maar leuk en creatief bezig zijn. Het boek stimuleert om zelf je eigen Niek de Groot verhaal te bedenken.

Niek de Groot vakantieboek.

Mijn mening

Dit boek is een erg leuk vakantieboek voor een leuke prijs (5,95!) Het boek stimuleert de creativiteit en staat vol met leuke en uitdagende opdrachten. De tekeningen zijn vrolijk en het boek biedt voldoende ruimte om leuk bezig te zijn. Wij kenden de Niek de Groot serie nog niet, maar ook voor ons is het vakantieboek erg leuk.

Bij ons gaat het boek in onze vakantiecadeautjestas zodat hier tijdens de autoreis en op de bestemming creatief mee aan de slag gegaan kan worden.

Bestel het boek hier

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren