Reisspellen voor op de camping, win!

Reisspellen voor op de camping, win!

Ik kreeg twee leuke reisspellen die ik ook aan jullie mag weggeven. Kamperen is weer helemaal booming zie ik overal, dus ideaal om Zeeslag en 4 op ‘n rij mee te kunnen nemen. Met tip voor een supersoaker die ook leuk is voor op de camping.Laat een reactie achter onder het blog om mee te doen.

Als ik nu naar buiten kijk, zie ik een heerlijk zonnetje en heb ik zin om buiten te zijn. Kamperen is dan ideaal, je bent lekker weg in een omgeving en lekker buiten. Alhoewel ik wel dan graag voor een gehuurde tent kies, wat minder gedoe ;). Wij spelen thuis altijd graag spelletjes en de kast staat vol. Maar meestal zijn die dozen zo groot! Niet handig om mee te nemen op reis. Zeker niet als je ook nog gaat kamperen en al veel spullen moet meenemen. Maar natuurlijk ook handig om deze kleine doosjes in de kast thuis te zetten of in de klas als er wat tijd over is na het werken. Past makkelijk in de kast. Het enige lastige is dat de pakjes moeilijk opengaan. Het zit zo strak vast, dat het moeilijk is om open te krijgen zonder het doosje te scheuren. Niet handig als je het erna wilt meenemen.

Reisspellen voor op de camping, win!

Ik heb twee spellen voor je om weg te geven, je wint ze dan allebei. Het zijn allebei kaartspellen: Zeeslag en 4 op ‘n rij.

4 op ‘n rij

Een kaartspel van Vier op een rij? Hoe dan? Dacht ik toen ik het pakje kreeg. Het werkt ook wel een beetje anders dan het originele spel, maar leuk juist! In dit spel vind je twee soorten kaarten: missiekaarten én speelkaarten. Voordat het spel begint, pak je allebei een missiekaart waarop staat aangegeven in welk patroon jij vier op een rij moet proberen te krijgen. Dat maakt deze kaartversie van het beroemde spel nét weer even anders! Zoals je ziet maakte ik een diagonaal. Speel om de beurt een speelkaart, blokkeer je tegenstander als zijn of haar missie dreigt te slagen, val aan vanuit onverwachte hoek en… vier op een rij! Deze editie is ook handig voor op reis: hij bevat geen kleine onderdelen en is supersnel vanuit de verpakking te spelen. Je kunt het ook wat makkelijker maken door elkaar niet te vaak te blokkeren, net als bij het gewone spel eigenlijk.

Bekijk het hier

Zeeslag

Zeeslag

Dit spel is wel wat ingewikkelder, net als het “gewone” zeeslag eigenlijk. Daarom is dit spel ook vanaf 7 jaar, want je moet je er wel even in verdiepen. In de eenvoudige kaartspel-versie van de klassieker leg je je coördinatenkaarten voor je neer en speel je slagkaarten uit je hand om vijandelijke schepen te zoeken, te raken en tot zinken te brengen. Weet jij als eerste alle vijf de schepen van de tegenstander te laten zinken? Onze zoon van 7 is helemaal fan.

Bekijk het hier. 

Win

Je maakt dus kans op beide spellen. Laat hieronder een reactie achter als je mee wilt doen. Dinsdag 18 maart mail ik de winnaar.

Nog een tip voor de camping: Nerf Super Soaker

 

Nerf Super Soaker

Onze zoon van 7 sprong een gat in de lucht toen hij deze SuperSoaker zag, die wilde hij altijd al hebben! Vaak zijn die SuperSoakers van slechte kwaliteit en gaan ze snel stuk, maar deze ziet er heel steady uit. En dat voel je ook wel, ik snap dat het vanaf 8 jaar is, want het waterpistool is zwaar! Met water erin dan, want er kan behoorlijk wat in. Zonder water is het juist heel licht. Deze retro waterblasters zijn voorzien van het originele waterlanceermechanisme onder druk: vul het afneembare reservoir met water, beweeg de pompgreep naar voren en achteren om de druk op te bouwen en haal de trekker over voor een krachtige waterstraal die tot ver komt. Inderdaad net zoals vroeger, ik vind het zelf ook heel leuk om mee te spelen! En de straal komt echt ver, dus je maakt iedereen gegarandeerd nat ;).

NERF SuperSoaker

Bekijk het hier. 

Er staan affiliate links in dit blog.