Review Cool Bear

De kinderen van Marion zijn dol op limonade. Dus toen de vraag kwam wie er Cool Bear wilde testen meldde ze zich meteen aan. Een paar dagen later kreeg ze een doos vol met verschillende soorten limonades toegestuurd. 

Pakjes fruit drink

Als eerste werden de pakjes fruit drink door mijn dochters meegenomen naar school. Normaal krijgen ze water mee, dus ik dacht dat ze hier wel enthousiast over zouden zijn. De oudste was erg blij, ze vond het pakje met de smaak cassis-appel heel erg lekker. De jongste wil de volgende keer liever weer water, het pakje met frambozensmaak vond ze niet lekker. Dit terwijl ze dol is op frambozen.

Vruchtensiroop

Het volgende moment om te testen was het kinderfeestje van mijn dochter. De grote fles aardbei vruchtensiroop was aan de beurt om getest te worden. Van te voren had ik een grote kan vol limonade gemaakt volgens de verhoudingen op de verpakking. De kleur is heel erg licht, dit komt doordat je erg weinig siroop nodig hebt om het zoet te krijgen. Je moet er dus niet teveel in doen om het donkerder te krijgen, want dan wordt het mierzoet. Door de kinderen werd wel gevraagd wat er in de kan zat, het zag er dus niet uit als limonade volgens de dames.

Cool Bear review

Testen

De testmeisjes dronken allemaal enthousiast hun limonade op en er werd ook nog vaker een nieuw bekertje gevraagd en vol geschonken. Geen enkel kind dat het niet lekker vond, behalve de jarige jet (mijn jongste dochter).

Uiteraard heb ik zelf ook geproefd, de limonade is lekker zoet. Maar er zit wel een andere smaak aan dan bij de limonades die wij normaal thuis hebben. Dit is waarschijnlijk de stevia. Ik heb het nog een aantal mensen gegeven zonder dat ze dit wisten. Eén persoon gaf aan de nasmaak niet lekker te vinden.

Fruit drops

Als laatste zat er nog een klein flesje voor onderweg in het pakket. Dit heet fruit drops en hier kun je heel makkelijk met een druppel een glas of flesje limonade maken. Ook hier moet je uitkijken dat je niet teveel gebruikt.

De conclusie van deze test is dus: over smaak valt niet te twisten. Jammer dat niet iedereen hier in huis het lekker vindt, het lijkt mij een goed alternatief voor alle suikerhoudende en kleurstof bevattende limonades en pakjes.