Review en winactie: My Nametags

Review en winactie: My Nametags

Onze peuter gaat bijna voor het eerst naar school. Hij heeft dan gymschoenen, een tas, broodtrommel en drinkbeker nodig. Wel zo handig om zijn naam erin te zetten. Review en winactie: My Nametags

My Nametags

Met My Nametags kun je gepersonaliseerde instrijklabels en plaklabels maken. Handig voor als je kind naar school gaat en je de spullen liever niet kwijt raakt. Met gekleurde stickers, zwart-wit stickers of hippe tags met bijvoorbeeld Hello Kitty of Meneertje/Mevrouwtje merk je alles wat van je kind is. Je kunt stickers plakken of tags eenvoudig in kleding strijken.

Stickers

My Nametags

Ik koos voor stickers voor onze zoon. Dat vond ik wel zo makkelijk, ik had niet zo’n zin om alles te strijken en dan kan het ook op zijn broodtrommel, op de beker en in zijn schoenen. Het is heel makkelijk om de labels te maken op de site. Je hebt de keuze uit veel verschillende figuurtjes, zoals bloemen, auto’s en dieren.

Ik koos voor een piraat, onze peuter vindt die nu wel erg leuk. Ook paste dat goed bij een golfjes achtergrond die je ook kunt kiezen. Ook daar is veel keuze in, je kunt zelfs voor een strand kiezen.

Je kunt een regel kiezen voor alleen de voornaam, twee regels of zelfs drie regels. Ik koos voor voornaam en achternaam. Ik weet nu nog niet in welke klas onze zoon komt. Wie weet komt er een kind met dezelfde voornaam in zijn klas, dan is een achternaam ook wel handig op de sticker.

Plakken maar

My Nametags

De stickers gaan makkelijk van het velletje af en plakken goed op de ondergrond. Ik ben ook benieuwd of de stickers na lang gebruik blijven plakken, daarvoor hebben we ze nog te kort. Er zitten 56 stickers op een velletje, dus je kunt ook snel nieuwe stickers plakken als er eentje slijt.

Lees ook: DIT LEERT JE KIND ALS KLEUTER

Win

Je kunt een setje met stickers winnen. Laat hieronder (op de site dus) een reactie achter voor wie je de stickers wilt winnen en waarom. Dinsdag 20 februari maak ik de winnaar bekend.

banner producten

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren