Mama sieraad

(Door Judith) Een mama sieraad, een persoonlijke ketting of armband met de namen van mijn kinderen erin. Het was iets wat ik altijd al graag wilde hebben om mijn kinderen ook zichtbaar bij mij te dragen. Voor jufmaike.nl mocht ik op de website van KAYAsieraden.nl een mama sieraad uitzoeken. Een echte aanrader!!

De website

De website van KAYAsieraden ziet er schitterend uit. Ik kwam ogen tekort bij het zoeken naar het sieraad dat bij mij past. Op de website zijn niet alleen mama sieraden zoals armbanden, kettingen en bedels te vinden. Ook zijn er sieraden voor kinderen te vinden. Hierbij is te denken aan kinderarmbandjes, kinderkettingen, kinderoorbellen en armbanden voor baby’s. Wat ik als moeder van twee meisjes erg leuk vond waren de zusjes sieraden. Kettingen of armbanden met daarop ‘grote zus’ en ‘kleine zus’. Mijn dochters kennende zouden ze dit helemaal geweldig vinden. Ik heb deze nog maar even niet aan mijn dochters laten zien, maar weet zeker dat ik nog een keer op de site terug zal komen ;-).

Mama sieraad

Klantvriendelijk

Op de site kun je als klant rustig de tijd nemen om een product uit te zoeken. Ook kun je via een ‘chat’ om hulp vragen bij het uitzoeken van je product. Bij het bestellen van je product zijn er verschillende invulvelden, afhankelijk van je product, zoals lengte van de armband of ketting, inscriptie regel 1, inscriptie regel 2 enzovoorts. Hierdoor ben je zelf actief betrokken bij het samenstellen van je sieraad. Zelf vond ik dit erg fijn, aangezien ik in een winkel graag ook altijd even wil controleren of de inscriptie goed is (tja, mijn dochters hebben niet de makkelijkste namen gekregen). Ook kreeg ik netjes een mail dat mijn bestelling was aangekomen en kreeg ik een mail dat de bestelling was verzonden. Hierin werd er netjes gewerkt volgens de levertijd die bij het product stond.

Product

Mama sieraad

Het sieraad was keurig verpakt en kwam netjes binnen. Erg leuk vond ik het cadeaudoosje waarin mijn ketting was verpakt. De inscripties zien er schitterend uit. Ik ben erg blij met deze ketting en mijn oudste dochter vind hem ook erg mooi.

Mama sieraad

Extra bijzonder

Wat ik extra bijzonder vind is dat KAYA per sieraad een bedrag doneert aan stichting Eduki. Met deze donatie wordt ervoor gezorgd dat een kind in Gambia naar school kan. De kosten voor een school in de regio zijn ongeveer vijftig euro per jaar. Met de bijdrage van KAYA worden schoolmaaltijden, boeken, schoenen en schooluniformen gefinancierd. Tegenwoordig hebben KAYA en stichting Eduki gezamenlijk besloten om een aantal leerlingen die uitzonderlijk goed presteerden naar een betere (particuliere) school te laten gaan. Hierdoor worden de kansen van de kinderen vergroot om zichzelf (en vaak het hele dorp daarna) te ontwikkelen. De afgelopen jaren heeft KAYA ruim zes duizend euro aan Gambia kunnen doneren, waardoor al 16 schoolkinderen zijn geholpen.

banner producten

Mama sieraad cadeau voor Moederdag