Review: toiletpret

Review: ‘Toiletpret’

(Door Bertine) Kijken jullie ook zo uit naar de kerstvakantie? Lekker lang in pyjama rondlopen, samen genieten van de warmte en gezelligheid en in huis gewoon even helemaal niets moeten. Heerlijk! Wat we hier ook altijd heel fijn vinden in de vakantie: spelletjes spelen! We hebben inmiddels een flinke collectie en kregen van de goede Sint weer een hele fijne aanvulling hierop: Toiletpret van Hasbro.

Lees ook: SPELLETJES TOT 10 GEZIN

Wat is toiletpret?

Toiletpret blinkt uit in eenvoud en is daarom misschien wel zo ontzettend leuk. Het spel bestaat eigenlijk maar uit één onderdeel: de toiletpot. Nou ja, en de plaat die erbij zit om de pot op te bevestigen, met het uiterlijk van een tegelvloertje. Té geinig gedaan!

Bekijk het spel hier

Hoe speel je het?

Als de doos open is kan de pret eigenlijk al haast direct beginnen. De pot op de ‘vloer’ bevestigen, even vullen met water en je bent helemaal klaar voor een heleboel lol!

De regels van het spel zijn super simpel: draai aan de toiletrol en je ziet hoeveel keer je het toilet door moet spoelen. Maar pas op: hierbij kun je een flinke straal water treffen! Nat geworden? Dan ben je af. Degene die het langst droog blijft is de winnaar.

Je kunt natuurlijk ook, zoals wij deden, gewoon lekker door spelen terwijl iedereen intussen 10 keer een nat pak haalt. Het is bijna te flauw voor woorden, maar het blijft geweldig om te zien hoe iemand anders een straal water in zijn gezicht krijgt en stiekem is het hartstikke spannend als je zelf aan de beurt bent om de hendel over te halen.

review: toiletpret

Voor jong en oud

Onze jongste van 3 vond het na één straal water wel welletjes geweest, maar de oudste is helemaal fan van ‘Toiletpret’. En ook oma heeft een hele tijd met veel plezier meegespeeld. Dit spel geeft gegarandeerd een hoop lol voor de hele familie. Super leuk om met jong en oud te spelen tijdens de komende feestdagen!

Lees ook: 5X DE LEUKSTE SPELLEN VOOR PEUTERS

Een knotsgek spel voor de hele familie!

Review: toiletpret

 

Toiletpret van Hasbro; Gezelschapsspel voor het gezin