Rondreis maken met kinderen

Rondreis maken met kinderen

Met onze peuter zijn we nog niet verder gekomen dan de bergen in Frankrijk. En in de herfstvakantie gaan we voor het eerst vliegen. Maar ik droom wel eens weg en denk dan aan een rondreis maken met kinderen. Maar waar dan heen? 

Rondreis maken met kinderen

Vliegen

We gaan deze herfstvakantie voor het eerst vliegen met onze peuter. We gaan naar Stockholm, in Zweden, dus nog relatief dichtbij. Ik denk dat hij het machtig vindt, met een vliegtuig op reis. Ik ben wel heel benieuwd hoe het zal zijn om ver te vliegen. We denken er bijvoorbeeld nu al aan om in de zomervakantie een weekje all inclusive te doen met onze (dan twee) kinderen. Dat zal vast iets verder vliegen zijn en dan ook nog met een baby. Ik ben heel benieuwd. Op andere blogs lees ik meestal wel goede verhalen over reizen met jonge kinderen. Ook in het vliegtuig gaat het dan vaak wel goed. Geen idee nog hoe ons meisje het gaat doen natuurlijk, dus we zullen wel zien nog.

Reizen

In de meivakantie zullen we waarschijnlijk een weekje naar Noord-Frankrijk gaan en dan met de auto. Dat moet vast met een al aantal maanden oude baby wel lukken. Maar stiekem droom ik van een rondreis maken met kinderen veel verder weg.

Lees ook: NAAR DE BERGEN IN DE ZOMER?

Canada

Canada

Zo droom ik bijvoorbeeld van een camper huren in Canada. Zo zie ik dat onze zomermaanden ook de beste maanden qua temperatuur zijn daar. Het lijkt me fantastisch om de hele zomervakantie rond te reizen met een camper met onze twee ukjes erin. Echt een gevoel van vrijheid en samen heerlijk de natuur ontdekken.

Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland staat ook hoog op mijn verlanglijstje, ook vanwege de natuur. Lijkt me zo prachtig om daar een aantal weken door te brengen! Hier moet je dan ook echt rond december zijn. Wellicht onbetaald verlof opnemen en vier weken rondreizen alsof het zomer is. Ik denk dat je daar weer juist leuke Bed & Breakfast kunt vinden. Dus auto huren, paar spullen erin, maar zeker niet teveel meenemen in het vliegtuig en lekker rondtoeren.

Amerika

Grand Canyon

Maar de laatste tijd denk ik ook steeds meer aan een rondreis Amerika. Wat lijkt het me gaaf om de Grand Canyon te bezoeken! Al die uitgestrekte vlaktes waar je doorheen crosst, bijvoorbeeld op Route ’66. Maar ook New York zou ik graag eens bezoeken. Alles is groot in Amerika, dus je kunt er ook inmense campers huren met meer dan genoeg ruimte voor je hele gezin.

Waar zou jij heen willen met de kinderen? 

Dit is een #jufmaikadd

Afbeeldingen: Shutterstock

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren