Schoenen voor de klas

Schoenen voor de klas

(Door Willemijn) Met ongeveer 40 paar schoenen zou je toch wel kunnen zeggen dat ik weet welke schoenen het beste zitten als je voor de klas staat. Ik heb ooit een artikel gelezen over wat Amerikaanse juffen dragen voor de klas. Dat ene artikel kon ik niet vinden, maar wel een andere. Ik vertel hier later meer over. Ook zal ik toelichten welke schoenen voor de klas ik lekker vind en welke niet. 

Schoenen voor de klas

Top 30 meest comfortabele schoenen

In de Verenigde Staten werd een enquête gehouden naar de favoriete schoenen van leerkrachten. De top 30 wordt in alfabetische volgorde getoond. Ik zal de voorbeelden hieruit ook alfabetisch bespreken. Als eerste de Birkenstock sandalen, ze ondersteunen je voeten goed en zien er ook nog leuk uit. Birkenstock sandalen zijn er in veel verschillende modellen en kleuren. Op deze manier is er voor iedereen iets leuks! Ook Crocs worden in deze top 30 genoemd. Bij Crocs denken veel mensen aan het klompmodel, maar Crocs heeft ook “normale” schoenen.

Crocs are love ’em or hate ’em, I suppose, but many people don’t realize there are new styles beyong the iconic monster-shaped Crocs.

Ook het merk Fit Flops is een merk waarbij het voetbed goed wordt ondersteund. Fit Flops heeft verschillende sandalen, slippers, ballerina’s, maar ook dichte schoenen. Voor de meer sportieve leerkrachten zijn er Skechers. Ook veel verschillende modellen en kleuren. Als laatste uit deze top 30 wil ik de Toms bespreken. Toms zijn erg luchtig, in vele kleuren verkrijgbaar en zien er natuurlijk erg leuk uit!

Wat draag ik?

Op Instagram ben ik te vinden onder @jufwillemijnopallstars. Ik loop ook dan vooral op All Stars van Converse. Sinds ik voor de klas sta, ben ik ook andere merken en modellen gaan kopen. Ik bezit meerdere Nikes, Pumas en verschillende laarsjes. Van Converse heb ik diverse modellen: hoge, lage en het nieuwe model Chuck II. Zeker het nieuwe model de Chuck II is draagbaar voor de klas, de speciale zool zorgt er voor dat je de hele dag comfortabel op deze schoenen kunt lopen. Op deze pagina kun je de modellen met deze speciale zool bekijken. Daarnaast ben ik heel tevreden over de Nike MD Runner 2, een betaalbaar model in verschillende kleuren. De MD Runner 2 is er voor mannen, vrouwen en kinderen. Ik heb zeker een voorkeur voor sneakers voor de klas, want we lopen veel! Voor iedereen is er wel een model waar je blij van wordt.
All Stars (foto: Pixabay)

Wat zie ik?

Bij collega’s zie ik ook veel verschillende schoenen voorbij komen. Wat heel erg belangrijk is, is dat het dragen van hakken bijna niet voorkomt. Dat is ook mijn advies: draag platte schoenen. Dit advies kregen wij op de opleiding en ik ben het er helemaal mee eens. Als je nou toch 20 paar hakken in de kast hebt staan, dan draag je die bijvoorbeeld op studiedagen. Kun je ze toch aan je collega’s showen en hoef je niet de hele dag er op te staan.

Wat draag jij voor schoenen voor de klas?

Uitgelichte foto: Shutterstock