Sint-Maarten kleurplaat

Sint-Maarten kleurplaat

11 november is de dag… Sint-Maarten wordt op veel plekken in Nederland gevierd, net zoals bij ons in Midden Nederland. Daarom maakte ik een Sint-Maarten kleurplaat, waarbij je ook het verhaal kunt vertellen.

Niet overal wordt Sint-Maarten gevierd, lees maar eens dit artikel. Bij ons in Wijk bij Duurstede wel en ik weet dat het in de stad Utrecht ook wordt gedaan. In Amerongen, waar ik vandaan kom en vlakbij waar ik nu woon, weer niet. Hier is de kinderopvang er ook actief mee, zij knutselen altijd een lampion met de kinderen, erg leuk. De lichtjes heb ik dan ook altijd wel in huis, wij gaan vaak met de buurtkinderen op stap.

Overigens staat er vlakbij in de straat ook altijd een tandarts die tandpasta uitdeelt, zo hilarisch en een goed idee!

Sint-Maarten kleurplaat

Ik heb een versie met hoofdletters en een versie met kleine letters gemaakt. Bekijk ook de boeken over Sint-Maarten en de letterkleurplaat S.

Sint-Maarten kleurplaat

Download

Sint-Maarten kleurplaat

Download