Spel Rupsje Nooitgenoeg WIN

Spel Rupsje Nooitgenoeg WIN

Er kwamen leuke nieuwe spellen op de markt voor de zomervakantie: Rupsje Nooitgenoeg Groeispel en Rupsje Nooitgenoeg Zoekspel. Je kunt ze allebei winnen.

Spel Rupsje Nooitgenoeg WIN

Rupsje Nooitgenoeg is natuurlijk bij heel veel peuters en kleuters bekend. Onze dochter had er zelfs een project over bij de peuterspeelzaal. Ik zag deze spelletjes langskomen, dus vroeg ik ze meteen aan. Onze driejarige werd helemaal enthousiast, spelletjes speciaal voor haar! Want die zijn er niet zoveel. Op de doosjes staat vanaf drie jaar, maar ik denk dat slimme tweejarigen de spelletjes ook al kunnen.

Rupsje Nooitgenoeg groeispel

Rupsje Nooitgenoeg groeispel

Dit spel is onze favoriet! Onze dochter vindt het heerlijk om de kleuren bij elkaar te zoeken en de rups te laten groeien. Het Groeispel is een mix van memory en domino. Draai de kaartjes om, zorg dat de juiste kleuren aan elkaar liggen en maak zo jouw eigen mooie en lange Rupsje Nooitgenoeg. Je mag dus om de beurt een wit kaartje omdraaien met Rupsje Nooitgenoeg erop. De kleur van het kaartje moet matchen met de kleur die aan de beurt is bij de rups. Je moet dus én de kleuren herkennen (goed om ze ook even te benoemen) én onthouden waar de kleuren liggen. Voor jonge peuters zijn de kleuren al moeilijk genoeg, oudere peuters speuren wel naar de juiste kaartjes.

Bekijk het hier.

Rupsje Nooitgenoeg zoekspel

Rupsje Nooitgenoeg zoekspel

Dit spel is vooral geschikt voor wat jongere kinderen. Rupsje Nooitgenoeg verstopt zich, weet jij waar hij is? Het Rupsje Nooitgenoeg zoekspel is een makkelijk en leuk verstopspelletje. Zoek alle dieren bij elkaar en puzzel deze weer terug in de doos. Als spelleider verstop je alle dieren, de kinderen zoeken ze op in de ruimte, buiten of in de kamer. Vervolgens moeten ze de dieren in de juiste vorm puzzelen. Als je met meerdere kinderen speelt, kun je kijken wie de meeste heeft? Speel je alleen? Dan is het leuk om te kijken hoe lang je erover doet. Laat ook zeker het kind verstoppen voor jou.

Bekijk het hier

Er staan affiliate links in dit blog.

Win

Je maakt kans op beide spellen. Laat hieronder (op de site) een reactie achter als je mee wilt doen. Maandag 19 juli mail ik de winnaar.