Surprise tips

Ik heb al heel wat surprises gemaakt. Ik deel een aantal succesnummers, die ook leuk zijn voor in de klas en makkelijk te maken zijn. Met een top 5 voor sites met leuke surprise tips
iCase

De iCase maakte ik voor een echte Apple fan (hij had ook voor mijzelf kunnen zijn). Ik nam een grote doos, en deed daar een kleiner formaat doos in. Precies ruimte voor de iPad. Voor de iPhone en de kabeltjes gebruikte ik nog kleinere doosjes die ik erop plakte.  Ik verfde alles zwart, plakte het Apple logo erop en schreef met wit potlood de letters erop. De foto’s zijn helaas niet al te best. Ze zijn toentertijd met met mijn telefoon gemaakt.

iCase binnenkant

In de iCase kun je je iPad, iPhone en kabeltjes kwijt.

Labaratorium

Vorig jaar maakte ik een laboratorium, compleet met proefjes, het DIY surprise pakket. Het cola light met mentos proefje zat erin en zelf een lavalamp maken zaten in het pakket. Dat was al erg leuk, even actie en iets te doen onder het surprises uitpakken en de gedichten voorlezen.

Binnenkant labaratorium

In de binnenkant plakte ik (uitgeprinte) tools voor het laboratorium. Compleet met mijn broertje als Dexter (hij studeert biomedische wetenschappen).

Kalender

Ik maakte ook een keer een kalender voor mijn vader. Ik had een mooie houten plaat die ik goud verfde. Ik printte belangrijke gebeurtenissen uit, bijvoorbeeld de geboortes van zijn kinderen en maakte daar een mooie kalender van. Ik heb een aantal gebeurtenissen ingekleurd en verder de versiering geknipt en geplakt met papier.

Nog meer tips?

Online is er natuurlijk ook veel te vinden. Ik geef je mijn top 5

1. De site van Knutselidee is mijn favoriet. Daar staat zo veel op! En, voor mij niet onbelangrijk, de meeste surprises kosten weinig tijd en zijn toch heel leuk!

2. Pinterest is natuurlijk een held als je surprises zoekt. Toets een paar kenmerken van de persoon van je lootje met knutsel of surprise erbij en je zit goed.

3. Ik ben dol op mooie foto’s en vond bij vrouwblog leuke surprise tips voor kinderen.

4. Nog meer surprises voor kinderen.

5. Papier mache doet het altijd goed. Ik vond een recept voor lijm die je zelf kunt maken met ingrediënten die je al in huis hebt!

Heb je ook een leuke surprise? Stuur het, dan zet ik het erbij.