Te gekke beroepen die echt bestaan WIN

Te gekke beroepen die echt bestaan WIN

Daar gaan we dan met de eerste winactie voor Kinderboekenweek 2021: Worden wat je wil. In het boek Te gekke beroepen die echt bestaan (thematitel) duikt Natalie Labarre in de wereld van maffe, ongebruikelijke, onbekende of onderbelichte beroepen. Zoals een rookspringer of professionele slapers. Je maakt kans op een exemplaar!

Te gekke beroepen die echt bestaan

Er bestaan veel te gekke beroepen die echt bestaan, zoals ruimtepsycholoog, vuilnisdetective, cryptozoöloog, dinostoffer, gelukskoekjesschrijver, eilandbeheerder, waterglijbaantester, vissenteller. Het zijn slechts een paar voorbeelden van fantastische beroepen, waar velen waarschijnlijk nog nooit van hebben gehoord. Natalie zelf is illustrator en animator. Ze tekent en vertelt de hele dag verhalen voor reclames, films en haar eigen werk. Het boek is thematitel voor de KBW, dus zal in veel klassen komen te staan!

Bekijk het boek hier. 

Te gekke beroepen die echt bestaan

Wat vind ik?

Dit is echt een bladerboek. In een hoekje zitten, boek erbij pakken en lekker bladeren en lezen welke beroepen er bestaan. Het is niet een boek dat je van A tot Z en van voor tot achter doorleest. Het is wel geclusterd in bijvoorbeeld beroepen rond de ruimte, zoals een ruimtepsycholoog en een neusonaut. Zo kun je wel die bepaalde spread voorlezen. Maar alles achter elkaar is wat teveel informatie. Wel fijn om erbij te pakken en te stoppen waar je wil. De illustraties zijn heel leuk: mooi, grappig en aanspreken voor vooral de bovenbouw van de basisschool.

Bekijk ook Wie doet wat? 

Win

Je maakt kans op een exemplaar van dit boek. Laat hieronder (op de site) je reactie achter. Dinsdag 31 augustus mail ik de winnaar.

Bekijk het boek hier. 

Er staat een affiliate link in dit blog.