Tess Rex WIN

Tess Rex WIN

Dino’s alleen voor jongens? Nee natuurlijk niet! Voor elk kind kunnen dinosaurussen magisch zijn. Tess Rex is een meisjesdino met alle kleuren van de regenboog. Maar net zo gevaarlijk als de mannelijke variant! Een grappig prentenboek voor stoere meisjes en jongens. Je kunt het winnen!

Tess Rex

De zus van Ed mag niet met zijn dino’s spelen. Hij vindt dinosaurussen speelgoed voor jongens, niet voor meisjes. Maar daar is ze het niet mee eens. Ze bedenkt de grote zus van T-Rex: Tess Rex. Een enorme dino, sterk, maar wel meisjesachtig. En ze bedenkt nog meer bont gekleurde dino’s, want waarom zouden ze allemaal groen zijn?

Ed moet er allemaal maar om lachen en gelooft er niets van dat Tess Rex ook gevaarlijk kan zijn. Zou zus de grote bontgekleurde dino tevoorschijn kunnen toveren?

Bekijk het boek hier

Tess Rex

Wat vind ik?

Ik vind het een grappig en stoer boek voor meiden die ook van dino’s houden. Ook voor jongens en meiden om te leren dat speelgoed van iedereen kan zijn, dat je geen voorkeur hoeft te hebben. En dat je kan spelen wat en waarmee je maar wilt. Er hoeft geen onderscheid te zijn tussen wat voor meisjes is en wat voor jongens. Van mij had er overigens niet per se in gehoeven dat Tess rex meisjesachtig is. Prima dat Tess Rex een andere kleur heeft natuurlijk, maar dat hoef je wat mij betreft niet te bestempelen als meisjesachtig.

Ik zou het boek zeker voorlezen bij thema dinosaurussen.

Win

Je maakt kans op één van de maar liefst drie exemplaren die ik mag weggeven van de uitgever, Fontaine UitgeversLaat hieronder (op de site) een reactie achter als je mee wilt doen met voor wie. Dinsdag 6 april mail ik de winnaars.

Bekijk het boek hier

Er staat een affiliate link in dit blog.