Thema reizen: reisbureau

Thema reizen: reisbureau

Ik heb verschillende kaarten gemaakt om een themahoek: reisbureau voor thema reizen te kunnen maken. Met rollenkaartjes en materiaal om onderdelen en tickets te kopen. 

Naar de zomervakantie toe hebben veel scholen thema reizen of thema op reis. Het lijkt me leuk om een reisbureau in te richten. Ik heb rollenkaarten voor in het reisbureau en op vakantie gemaakt. Er is een boekingsformulier of vakantieformulier om in te vullen hoe je op vakantie wilt en wat je wilt huren/kopen. En ik maakte betaalkaartjes met geld om de reis te kunnen boeken en te betalen.

Thema reizen: reisbureau

Het is leuk als je veel materiaal hebt om in je reisbureau neer te leggen en op te hangen. Ga langs bij een reisbureau in de buurt, daar kun je vast wat halen of vraag wat reisfolders op.

Thema reizen rolkaartenrolkaarten thema reizen

Rolkaarten

Deze rolkaarten zijn niet alleen voor het reisbureau, maar ook voor als je op reis bent. Hier kun je bijvoorbeeld toneelstukjes mee spelen of neerleggen in de huishoek/reishoek om het spel te verrijken.

Vakantieformulier thema reizen

Het vakantieformulier of boekingsformulier  voor bij thema zomer kun je in het reisbureau neerleggen. Hierop kruisen de kinderen aan met welk vervoersmiddel ze op vakantie willen, waar ze willen slapen, wat ze willen kopen en wat ze willen huren.

Vakantieformulier thema reizenFormulier downloaden

Betaling reisbureau

Ik heb betaalkaarten gemaakt waarop staat hoe duur de attributen zijn op het reisbureau. Er zit ook geld in het bestand dat je kunt printen.

Betaling reisbureau

betaling

Attributen

En ten slotte kun je de attributen ook los downloaden en uitprinten om in het reisbureau te leggen tijdens je thema reizen.

Attributen reizen reisbureau

Attributen

Tips voor de inrichting van je reisbureau nodig? Die vind je bij klas van juf Linda