Tijgers lezen

Tijgers lezen WIN!

Tijgers lezen is een heerlijke bundel met verhalen voor kinderen die net zelf kunnen lezen van verschillende auteurs. Je kunt een exemplaar winnen.

Wat is Tijgers lezen? 

Tijgers lezen is een bundel van verschillende auteurs die schrijven voor de Tijgerlezenreeks, bekijk ze hier. 

Het zijn twaalf grappige en avontuurlijke verhalen over bijvoorbeeld Bob Popcorn, Don en Sjon en andere bekende en minder bekende helden. Het is in eenvoudige taal, ik denk op AVI niveau E3 en M4. Het heeft leuke illustraties van ook weer verschillende illustratoren. De verhalen gaan over o.a. Zoals Sem Spuug, Rotkat en Skip die een gevaarlijk cadeau krijgt van zijn opa. Koe Eefje schrijft een nieuw sprookje en Don en Sjon trekken met rubberen laarzen naar het rivierzwijn Linda.

Bekijk het boek hier. (affiliate link) 

Over de makers

Het is dus gemaakt door verschillende geweldige auteurs en illustratoren, zoals Simon van der Geest, Martijn van der Linden en Pim Lammers

Tijgers lezen

Onze dochter van zes jaar bladerde er enthousiast in en wilde het graag lezen. Ze zit nog in groep 2 en leest net een beetje, dus dit boek bewaren we voor als ze wat langer in groep 3 zit. Het ziet er door de mooie illustraties echt aantrekkelijk uit en de verhalen zijn ook zeker grappig en avontuurlijk. Ik vind het ook juist fijn dat het verschillende moeilijkheden heeft. Kinderen kunnen erdoorheen bladeren en het verhaal lezen wat ze aanspreekt. Of juist extra oefenen met lezen door de wat moeilijkere teksten alvast te lezen. 

Win

Je maakt kans op dit boek. Laat hieronder, op de site, een reactie achter als je mee wilt doen. Woensdag 22 mei mail ik de winnaar.