Tip voor volgend weekend: FesTEAval

Volgend weekend wordt voor de derde keer het fesTEAval georganiseerd. Een festival dat draait om thee. Ik ben ervoor uitgenodigd en het lijkt me een heerlijk moment om even lekker te ontspannen. Ik vertel je er graag meer over. 

Ik ben een echte koffie- en theeleut. Vooral tijdens mijn werk op school kan ik menig kopje thee wegtikken. Lauw vaak, dat dan weer wel. Ik houd me dus graag op de hoogte van alles rondom thee. Maar waar kijk ik naar uit op het Festeaval?

Lees ook: UREN THEE LEUTEN OP DE RAND VAN DE ZANDBAK?

High tea

Ten eerste de high tea die georganiseerd wordt en die je dus apart kunt boeken. Sinds onze dochter geboren is ben ik er nog maar een keer alleen op uit gegaan, om naar de kapper te gaan. Ik heb dus wel zin in een uitje helemaal voor mezelf. Kolf mee en gaan :). Even wat Quality time met mijn zusje die gezellig met me mee gaat.

FesTEAval

Festeaval

Voorheen heette het festival ‘Dutch Tea Festival’. Vanaf 2018 is er een nieuwe naam: fesTEAval! Thee staat centraal, maar er is ook aandacht is voor lifestyle.

Er zijn allerlei leuke activiteiten om te doen. Op de theemarkt vind je alles rondom thee. Lekker thee proeven, porselein bekijken en chocola kopen (ook heel fijn voor deze zoetekauw). Maar er zijn ook meditaties die me wel wat lijken om even goed te ontspannen na alle werk- en gezinsdrukte. Ook ben ik heel benieuwd wat thee met je lijf en beauty doet. En ook leuk lijkt me de bakworkshop waar je leert bakken met thee. Ik ben dol op het bakken van bijvoorbeeld taarten, dus ik ben benieuwd wat thee daar voor toevoeging aan is. Op de MainStage staan leuke Singer-songwriters waar ik ook zeker even ga luisteren.

Lees ook: MIJN TOP 10 OM TE ONTSPANNEN

Waar zou jij graag naar toe gaan op het fesTEAval? 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren