10 tips om te volgen op Facebook

Ik scroll regelmatig mijn timeline door op zoek naar inspiratie, humor, en goede artikelen. Ik deel graag mijn 10 tips om te volgen op Facebook. 

10 tips om te volgen op Facebook

Nederlandse pagina’s

Klasvanjuflinda.nl

Klasvanjuflinda.nl

Linda heeft allerlei blogs vol tips voor je klassenmanagement, lesmateriaal en leuke lessen. Ze heeft zelf een 2/3 groep, maar blogt ook zeker voor de midden- en bovenbouw.

Juf Inger

Juf Inger

Inger laat haar eigen blogs voorbij komen. Ook zie je foto’s met tips uit haar klas en ze deelt blogs en leuke afbeeldingen van andere sites.

Onderwijsenzo

Onderwijsenzo

Onderwijsenzo staat bol van de tips voor in je klas. Elke dag krijg je meerdere tips te zien voor bijvoorbeeld de inrichting van je lokaal of om je lessen te verrijken.

Lessen van Lisa

Lessen van Lisa

Lisa werkt in de bovenbouw en heeft daar dan ook leuke tips voor. Ook deelt ze vaak blogs met humor, leuk om te lezen en leuke afbeeldingen van andere pagina’s.

Oerrr

Oerrr

Oerrr van Natuurmomumenten volg ik ook graag. Leuke tips om de natuur in te gaan of de natuur in je groep of thuis te brengen.

Buitenlandse pagina’s

Er zijn ook leuke en interessante buitenlandse pagina’s om te volgen.

Special Books by Special Kids

Special Books by Special Kids

Special Books by Special Kids vind ik enorm inspirerend om te volgen. Christopher is een leerkracht in het speciaal onderwijs met een prachtige manier van lesgeven. Hij reist de hele VS door om filmpjes te maken van kinderen met een diagnose. Zijn doel is om zijn community te promoten en de prachtige talenten van de kinderen te laten zien.

Buzzfeed

Buzzfeed

Minder onderwijs georiënteerd, maar wel heel grappig is Buzzfeed. Leuke filmpjes en sketches komen hier veel voorbij. Kijk bijvoorbeeld een de ontploffende watermeloen. EN ze hebben vaak filmpjes met scheikundige projecten, toch het onderwijs!

Quirky Momma

Quirky Momma

Voor leuke DIY en creatieve projecten moet je bij Quirky Momma zijn. Ze deelt ook vaak leuke blogs van andere sites. Vaak komen er ook leuke sensopatisch spel projecten voorbij, dus echt een tip om met kinderen thuis of op school aan de slag te gaan.

The Cornerstone For Teachers

The Cornerstone For Teachers

Handige tips voor je klassenmanagement, om je lessen te verrijken en leuke activiteiten om met de kinderen te doen vind je bij The Cornerstone For Teachers.

Education to the Core

Education to the Core

Emily heeft veel humor en hele fijne tips voor in de klas. Ook deelt ze leuke afbeeldingen en blogs van andere sites.

Heb je zelf ook een Facebook tip? Laat het me weten in een reactie.