zomervakantie met peuter

Tips voor de zomervakantie met peuter

Nu het maart is kijk ik alvast vooruit op de zomervakantie. We zoeken een plek in het hoogseizoen voor ons drieën. Het moet betaalbaar zijn, maar wel zonnig. Tips voor de zomervakantie met peuter. En ik vraag je ook om jouw tip!

Tips voor de zomervakantie met peuter

Ik koos ervoor om te kijken bij D-reizen, omdat het ons goed bevallen was met de huwelijksreis naar Bali. Verderop staan ook links van andere bloggers.

Gran Canaria

Mijn eerste gedachten gaan uit naar Gran Canaria. Vaak lekker warm en leuke hotels met zwembad aan zee.

Mijn top 3

  1. Hotel Lopesan Costa Meloneras Resort. Kinderzwembaden, een centrum op loopafstand. Een drukke badplaats, maar niet ontzettend toeristisch.
  2. Een appartement lijkt ons ook fijn. Zo kunnen we zelf boodschappen doen en voor ons eten zorgen. Koala Garden is niet te duur. Er zijn veel verschillende zwembaden en een speeltuin voor de jongste kinderen.
  3. Ik heb geen idee wat we van all-inclusive vinden, maar met Apartotel Sahara Playa I en II wil ik dat best proberen. De prijs is prima en het heeft goede reviews.

Griekenland

De Griekse eilanden lijken mij ook heerlijk. Veel zon en door het zeeklimaat toch aangenaam. De prijzen liggen er beduidend lager. Met natuurlijk historische plaatsen, zodat er ook nog wat te zien is.

Mijn top 3

  1. Hotel Kipriotis Panorama en Suites ziet er heel mooi uit! Kindvriendelijk, zwembaden en volgens de reviews ook lekker eten.

  2.  Hotel Sonia Village heeft hele goede reviews en ook een mooie prijs. Kindvriendelijk met twee zwembaden en op loopafstand van het strand.

  3. Ietsje duurder, maar Hotel SENTIDO Port Royal Villas & Spa ziet er dan ook heel goed uit. En de Spa klinkt natuurlijk ook heerlijk.

Tips van andere bloggers

Portugal

Linda van Mamaliefde ging op vakantie naar Portugal. Niet meteen het eerste waar je aan denkt, maar het ziet er wel mooi uit.

Spanje

Linda van Love2bemama ging naar Spanje. Kamperen, maar dan wel met het vliegtuig, lijkt mij ideaal.

Tips gevraagd

Heb jij een fantastische, betaalbare bestemming voor ons? Laat het me weten en ik ga er naar kijken!

Uitgelichte foto: Shutterstock