Zomervakantie bucketlist voor leerkrachten

De laatste loodjes zijn altijd zwaar. En hoe ik mijn klas ook ga missen, ik kijk enorm uit naar de zomervakantie. Deze dingen moet ik in ieder geval echt doen. Heel veel slapen, slapen, slapen en zonnen. Had ik al slapen gezegd? Zomervakantie bucketlist voor leerkrachten

Wat zet jij op de lijstje? 

Zomervakantie bucketlist voor leerkrachten

1. SLAPEN!

Het moment dat mijn billen de bank raken bij thuiskomst na de laatste schooldag is het moment dat ik in slaap val. Om vervolgens pas na drie dagen eruit te krabbelen. Met dikke wangen onder mijn ogen loop ik als zombie door het huis. MOE!

2. Huis poetsen

Als ik na die drie dagen zombieslaap voorzichtig uit bed stap, moet ik me eerst door een laag stof worstelen om bij de deur te komen. IK HAAT POETSEN! Maar het moet. Ik heb het door alle drukte behoorlijk laten versloffen. Ik ga als een razende door het huis, het moet af. Mag ik alweer slapen?

3. Zonnen

Ik moet echt een beetje bijbruinen om die dikke wallen te kunnen maskeren. Tijdens het pleinlopen heb ik zo’n wit shirtje op mijn armen gecreëerd, die moet ook nog weg. En wat dacht je van op een handdoek kunnen liggen zonder schreeuwende kinderen om je heen? (Oké, als je dat kleine stukje rustig strand hebt kunnen vinden dan). En ja, weer slapen! En ja, ik smeer me goed in ;).

4. Lekker eten en drinken

Waar ik ook ben, ik moet ijs! En wijn ;). En pizza, en chocola en vrouwenbier. Zo kan ik nog wel even doorgaan. Om na de zomervakantie weer een strak eetregime aan te houden, want die vakantiekilo’s moeten er ook weer af. 🙁

5. Op vakantie

Naast ijs moet ik ook echt op vakantie. Thuis blijf ik altijd rommelen, dus ik moet er echt even uit. Er is vast nog wel een goedkoop plekje te vinden toch? (Wat denk je zelf? Hallo, het is zomervakantie!)

6. Lezen

Al na de kerstvakantie begin ik een stapel aan te leggen met nog-te-lezen-boeken. Ik moet een karretje aan de auto hangen als we op vakantie gaan speciaal voor alle boeken. I love to read. Eindelijk tijd ervoor!

7. Voorbereiden nieuw schooljaar

Naast dat ik me mentaal moet voorbereiden, een nieuw schooljaar is leuk maar pittig, heb ik ook eindelijk tijd om aan wat professionalisering te doen. Ik kijk wat webinars (met een bijpassende bak popcorn natuurlijk), lees blogs en professionaliserings boeken (lees, scroll uren op Pinterest en breng menig avond op Facebook door voor tips).

Wat staat er op jouw zomervakantie bucketlist? 

FIJNE ZOMERVAKANTIE! 

Lees ook

14 KEER WAT LEERKRACHTEN IN DE VAKANTIE DOEN

11 REDENEN WAAROM LESGEVEN ZO FANTASTISCH IS

WAT LEERKRACHTEN ECHT WILLEN IN DE LAATSTE SCHOOLWEKEN

ZO KOM JE DE LAATSTE SCHOOLWEKEN DOOR

10 REDENEN OM NIET MET EEN LEERKRACHT TE DATEN

12 REDENEN DAT JIJ EEN FANTASTISCHE PLEINWACHT BENT

JE WEET DAT HET WEEKEND IS ALS

14 KEER JE WEET DAT JE BFF LEERKRACHT IS ALS

12 KEER WAAROM LEERKRACHTEN GEWELDIG ZIJN

WAT JE NOOIT DACHT TE ZEGGEN ALS LEERKRACHT

TIEN SERIEUZE LEERKRACHT ZIEKTES

JE WEET DAT JE OUDER LEERKRACHT IS ALS…

10 KEER WAAROM JE EEN LERAAR ONDER JE VRIENDEN MOET HEBBEN

15 TYPES LEERKRACHTEN DIE WE ALLEMAAL KENNEN

15 DINGEN DIE JE MOET WETEN VOORDAT JE VAN EEN LERAAR HOUDT

20 DINGEN DIE LEERKRACHTEN GRAAG EENS ZOUDEN ZEGGEN

10 DINGEN DIE JE MOET WETEN OVER LEERKRACHTEN