Totale waanzin 1 Maandag: de geheime dievengrot WIN

Totale waanzin 1 Maandag: de geheime dievengrot WIN

Onze zoon van zeven zag het boek Totale waanzin 1 Maandag: de geheime dievengrot. Hij bekeek het, wilde het meteen lezen en had het in een dag uit. Nu kijkt hij uit naar een nieuw deel. Ik mag maar liefst drie exemplaren weggeven.

Totale waanzin 1

Totale waanzin 1 – Maandag: de geheime dievengrot, zegt precies wat het is, een waanzinnig boek. Het gaat over een dag vol met superheldtrucjes. (Of eigenlijk dingen die niet kunnen). Dex, de grote held van de avonturen, beleeft in één dag van alles waar hij tegen moet vechten. Zoals een onzichtbare kat, wortelschurken en de man van de filmposter. De tekeningen zijn grappig, net als de tekst. Het is een graphic novel, dus goed te lezen voor kinderen die niet van lezen houden. Achterin het boek staan alle gekke namen van dingen uitgelegd, zoals triplokopter en rugzakladder.

Het tweede deel (dinsdag natuurlijk) verschijnt al in de zomer. Bekijk ook Ariol.

Wat vinden wij?

Totale waanzin 1 - Maandag: de geheime dievengrot

Onze zoon van bijna acht jaar is een groot fan van Dog man. Dat dit boek erop lijkt, zo staat er op de achterflap, sprak hem dus wel aan. En hij is niet teleurgesteld. Op een ochtend werd hij om 6.00 uur wakker, begon met lezen en kon niet meer stoppen. Hij las het uit nog voordat hij om 7.00 uur naar beneden mocht. Het is wel een snelle, goede lezer voor zijn leeftijd, maar het geeft wel aan wat hij ervan vond. Het kreeg 5 sterren van hem op Hebban waar hij ook een account heeft.

Bekijk het boek hier.

Win

Je maakt dus kans op één van de drie exemplaren. Laat hieronder (op de site) weten dat je mee wilt doen. 15 maart mail ik de winnaar.