Trakatie cadeautjes: uitdeelboekjes

Trakatie cadeautjes: uitdeelboekjes

Het is best lastig, een goede gezonde traktatie bedenken die ook nog leuk is om te geven. Uitdeelboekjes zijn goede en leuke traktatie cadeautjes om weg te geven.

Trakatie cadeautjes

Vooral op de peuterspeelzaal en kinderdagverblijf zie je het veel dat er cadeautjes worden getrakteerd in plaat van  eten. Maar ook op kinderfeestjes krijgen de kinderen wel eens een cadeautje mee naar huis. Vaak is dat, sorry voor de woorden, plastic rommel. Snel kapot en niet zo best voor het milieu. Maar een gezonde traktatie bedenken of maken is nog best een klus.

Uitdeelboekjes

Gelukkig komen er steeds meer uitdeelboekjes op de markt. Een gezond alternatief en heel goed, want het daagt ouders thuis uit om voor te lezen. Wat ik natuurlijk erg aanmoedig. Soms kunnen de boekjes nog wel wat prijzig zijn, maar ik vind het een erg leuk cadeau bijvoorbeeld bij een afscheid van de gastouder, peuterspeelzaal of kinderdagverblijf. Dan wil je de kinderen vaak iets “groters” meegeven, omdat je kind naar school gaat.

Boer Boris uitdeelboekjes

Boer Boris uitdeelboekjes

De Boer Boris uitdeelboekjes zijn net op de markt. Ted van Lieshout en Philip Hopman maakten speciaal deze serie van vier verschillende boekjes over Boer Boris. In elke doos zitten vier verschillende boekjes en van elk vier exemplaren.

Leuke verhalen

De verhalen bevatten thema’s die jonge kinderen aanspreken én waar ze iets van leren. In het boekje Aan het werk leer je over het boerderijleven. Hoog en laag gaat over tegenstellingen. In Met zijn drietjes kun je tellen tot en met 6, met de cijfersymbolen erbij) en in Die laars is paars! leer je verschillende kleuren kennen. En natuurlijk op rijm, zoals je van Boer Boris gewend bent, ook fijn voor jonge kinderen!

Kijk ook op de site van Boer Boris voor een leuke kleurplaat.

Afscheid traktatie cadeautjes uitdeelboekjes

Ik vind het dus een ideaal cadeautje voor jonge kinderen. Ik zou het wel als afscheidscadeautje willen geven als onze dochter naar school gaat, al duurt dat gelukkig nog heel lang. Ze kon ze wel al goed zelf vasthouden en inkijken, de boekjes zijn van karton en lekker stevig.

Traktatie cadeautjes: uitdeelboekjes