Update MyAlbum: snel foto’s delen

Al eerder schreef ik over mijnalbum.nl waarmee je als school of groep makkelijk, veilig en snel foto’s kunt delen met ouders. Het heeft een update gehad en heet nu MyAlbum. Ik laat je zien hoe je nu de foto’s snel en gratis kunt delen. Met een tutorial (filmpje). Een tip dus! 

Schoolaccount

Schoolaccount My Album

We hebben een speciaal schoolaccount waarbij we alle foto’s achter een wachtwoord hebben. Zo is het veilig en zwerven de foto’s met kinderen erop niet over het internet. Bekijk ook het boek Fantastische foto’s

Foto's MyAlbum JufMaike

Tutorial

Ik heb een filmpje opgenomen waarin ik laat zien hoe je een veilig en gratis schoolaccount kunt maken met extra ruimte en albums achter een wachtwoord.

App

De app werkt vrijwel hetzelfde als de desktop versie. Met als enige verschil dat je geen wachtwoord kunt instellen voor je albums. Je kunt wel heel makkelijk uploaden en de map naar de ‘hoofdmap’ slepen.

Ik heb geen geld voor dit blog gehad. Ik vind het een fijne manier om foto’s te delen en het is nog gratis ook, een tip dus!