Juf Maike

Verwenweekend voor leerkrachten

verwenweekend

Herken je dit?

Je hebt moeite met een goede balans tussen school en privé. Je hebt heel wat ballen in de lucht te houden, maar regelmatig valt er één. Je hebt een missie: de kinderen zo goed mogelijk onderwijs geven. Maar dat vraagt veel van je.

Naast het werk in de klas wil je ook goed voor je dierbaren zorgen. Wellicht heb je een gezin, wil je sporten, moet het thuis goed draaien. Waar is de tijd voor jezelf?

Door goed voor jezelf te zorgen, en regelmatig de rust, stilte en verbinding met jezelf op te zoeken, kun je er ook het beste zijn voor je klas.

verwenweekend

Wat krijg je bij het verwenweekend?

Een volledig verzorgd weekend vol rust, verbinding en ruimte voor jezelf wat je ook meteen leert inzetten voor je werk in de klas.

Wanneer?

Datum: nog niet bekend
Inloop op vrijdagmiddag vanaf 16:00 uur, einde is op zondag rond 14:00 uur

Locatie: Eigentijds Erf in Westelbeers. In de prachtige bossen van de Brabantse Kempen.

Programma

  • 3 yogasessies (geen ervaring nodig)
  • 2 keer workshop werkdrukverlichting
  • Minimaal een keer mindfulness sessie
  • Genoeg gelegenheid om persoonlijk vragen te stellen
  • Uitgebreid gelegenheid om je eigen situatie te bespreken met de groep
  • Vrije tijd om te ontspannen met bijvoorbeeld een wandeling

Inbegrepen

  •  Klein groepje, persoonlijke benadering
  • De hele dag heerlijk biologisch eten en drinken
  • Toplocatie in de natuur
  • Eenpersoonskamer

Prijs: €397,- (alles inclusief)

Je hebt geen ervaring met yoga of mindfulness nodig.

Maike Douglas

Maike Douglas is eigenaar van jufmaike.nl, leerkracht in het basisonderwijs en moeder. Ze staat tien jaar voor de klas en sinds 2012 inspireert ze leerkrachten en ouders via de website jufmaike.nl. Maike is nog één dag in de week invalleerkracht. De rest van de week werkt ze voor haar bedrijf en is ze moeder van twee kinderen van drie en zeven jaar. Maike inspireert leerkrachten om zelf hun werkdruk in het onderwijs te verlagen. Tijdens het verwenweekend zal zij de sessies over werkdrukverlichting leiden, zodat je leert om de rust ook in je werk te bewaren zodat je kan zorgen voor een goede balans tussen werk en privé.

Marjolein

Marjolein van der Aar

Marjolein van der Aar is yogadocent en mindfulnesstrainer en bekend van Mindful Minuut. Haar missie is om mensen te helpen verbinden met zichzelf en daardoor een gelukkiger, bewuster en ‘lichter’ leven kunnen leiden. Dit komt terug in al haar yogalessen en geleide meditaties. Tijdens het weekend zal Marjolein zowel actievere en meer ontspannende yogasessies begeleiden en je laten kennismaken met mindfulness. Marjolein is down to earth en ziet mindfulness helemaal niet als iets zweverigs, maar juist het meest concrete wat er is: jouw ervaring op dit moment.

Voorwaarden

We hebben een aantal voorwaarden opgesteld voor het verwenweekend, zoals wat te doen bij ziekte, die lees je hier. Met je aanmelding ga je akkoord met deze voorwaarden.

Reservelijst

Het verwenweekend is vol! Meld je hier aan voor de reservelijst, hiermee kom je ook automatisch op de interesselijst voor komende edities.