Vlaggetjes: ik ben geen toprioriteit

Vlaggetjes: ik ben geen toprioriteit

Op verzoek maakte ik vlaggetjes: ik ben geen toprioriteit. Die kun je voor en tijdens de staking in je school hangen om iedereen te laten zien dat het lerarentekort enorm is.

Vlaggetjes: ik ben geen toprioriteit

Het was een fantastische aflevering, zoals alleen Zondag met Lubach dat kan maken. Hopelijk dringt het tot het hele land door dat dit lerarentekort invloed heeft en gaat hebben op onze kinderen!

De programmamakers maakten een download die je op een shirt kan drukken, download het ontwerp hier

Vlaggetjes downloaden

De regels rondom het delen van het ontwerp zijn me niet helemaal helder. Ik denk dat ik wel de quote mag gebruiken in materiaal dat ik maak voor jullie, maar niet het originele ontwerp. Die kun je dus op hun eigen site downloaden. Ik heb wel een leeg vlaggetje toegevoegd aan de download, zodat je het ontwerp van het programma er nog zelf op kan zetten als je dat wilt.

Ik heb dus ook expres onder de vlaggetjes: ik ben geen toprioriteit gezet dat je het programma moet kijken. Dan snap je ook waarom er toprioriteit op staat en niet topprioriteit ;).

Vlaggetjes: ik ben geen toprioriteit

Download de vlaggetjes