Herinneringsboekje voor leerkracht

Vriendenboekje juf of meester

Aan het einde van het schooljaar is het leuk om een afscheidscadeau te maken voor de leerkracht. Het vriendenboekje juf of meester is er in verschillende formats. Voor de juf en de meester en voor kleuters en de midden- en bovenbouw. 

Vriendenboekje leerkracht

Leerkrachten vinden het ontzettend leuk om een herinneringsboekje of vriendenboekje aan het einde van het schooljaar te krijgen. Heerlijk om samen herinneringen op te halen en complimenten te krijgen van de kinderen uit de klas. Je kunt het in de klas maken voor je duo of de kinderen kunnen het thuis invullen. Helemaal leuk als de kinderen er ook een tekening bij maken. Ik heb verschillende formats gemaakt. Voor de juf en voor de meester. En een format voor de kleuters (die geholpen kunnen worden) en de midden- en bovenbouw die het werk zelf in kunnen vullen. Het werkt als een soort vriendenboekje. Het is leuk om alle bladen te verzamelen en er een leuk voorkantje voor te maken. Dit kun je ook de kinderen laten doen.

Lees ook: DAG JUF, DAG MEESTER. EINDE SCHOOLJAAR CADEAU

Download ook het vriendenboekje voor de klas

Vriendenboekje voor de klas

Kleuters

De pagina werkt als een soort vriendenboekje. Samen met de kinderen in de klas of het kind thuis vul je het blad in. Je kunt het blad uitprinten. De kinderen tekenen zichzelf en de juf of meester in de daarvoor bestemde vakjes. Ook schrijven zij zelf hun eigen naam. Bij het schrijven van de andere antwoorden help je in de klas of thuis. De kinderen kunnen eventueel ook een tekening op de achterkant maken.

Vriendenboekje juf

Herinneringsboekje juf

Herinneringsboekje juf 2

Vriendenboekje meester

Het blad voor de meester is hetzelfde als voor de juf.

Herinneringsboekje meester

Herinneringsboekje meester

Midden- en bovenbouw

De kinderen in de midden- en bovenbouw kunnen het blad zelf invullen. Misschien hebben de kinderen van groep 3 nog wat hulp nodig. De kinderen maken een tekening van zichzelf met hun juf of meester. Ze kunnen er ook een leuke foto bij plakken. De vragen vullen ze zelf in.

Vriendenboekje juf

Herinneringsboekje juf

Herinneringsboekje juf

Herinneringsboekje juf oudere kinderen

Vriendenboekje meester

Het blad voor de meester is hetzelfde als voor de juf.

Herinneringsboekje meester

Herinneringsboekje meester oudere kinderen

Lees ook: LEUKE CADEAUS VOOR LEERKRACHTEN

BewarenBewaren

BewarenBewaren