Vriendenboekje kind

Een leerling uit je klas verhuist of gaat naar een andere school. Mijn duo bedacht een vriendenboekje kind om met de klas in te vullen. Ik heb het iets aangepast zodat het voor iedereen geschikt is. 

Vriendenboekje kind

Heerlijk om samen herinneringen op te halen en complimenten te krijgen van de andere kinderen uit je klas. Je kunt het in de klas maken voor  de vertrekkende leerling of de kinderen kunnen het thuis invullen. Helemaal leuk als de kinderen er ook een tekening bij maken. Het werkt als een soort vriendenboekje. Het is leuk om alle bladen te verzamelen en er een leuk voorkantje voor te maken. Dit kun je ook de kinderen laten doen.

Bekijk ook vriendenboekje voor de klas

Kleuters

De pagina werkt als een soort vriendenboekje. Samen met de kinderen in de klas of het kind thuis vul je het blad in. Je kunt het blad uitprinten. De kinderen tekenen zichzelf en de vertrekkende leerling in de vakjes. Ook schrijven zij zelf hun eigen naam. Bij het schrijven van de andere antwoorden help je in de klas of thuis. De kinderen kunnen eventueel ook een tekening op de achterkant maken.

Ik heb een word versie, zodat je zelf de naam van het kind in kunt vullen, of een in pdf. De word versie mag je dus gebruiken voor jezelf en je klas, je mag het niet verder delen en/of op een site plaatsen.

Vriendenboekje kind (word versie)

Vriendenboekje kind

Vriendenboekje kind

Vriendenboekje kind

Bekijk ook: VRIENDENBOEKJE JUF OF MEESTER

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren