Vrolijk kerstmis met een gouden randje WIN

Vrolijk kerstmis met een gouden randje WIN

Wie kent Richard Scarry niet? De boeken met allerlei voertuigen, over de wereld en alle diertjes zijn ook nog steeds populair bij onze kleuter thuis. Vrolijk kerstmis met een gouden randje is een mooi boek met leuke kerstverhaaltjes van Kathryn Jackson. Je kunt een exemplaar winnen, leuk voor bij het kerstdiner. 

Vrolijk kerstmis met een gouden randje

Richard Scarry’s Vrolijk Kerstmis is een verzameling van lieve en hartverwarmende kerstverhalen geschreven door Kathryn Jackson. Er staan verhaaltjes in over een mooie kerstboom in het bos, meneer Egel die een kerstgeschenk wil voor zijn vrouw, konijnen die met sneeuwschoenen naar het feestje van oma gaan, een eekhoorntje dat het koud had en nog veel meer. 

Bekijk het boek hier. 

Het ene verhaaltje is lang, het andere kort, perfect om voor de klas of thuis een verhaaltje te kiezen dat bij je kinderen past. Ik ben in ieder geval van plan om er één voor te lezen tijdens het kerstdiner hier thuis.

Er staan ook leuke, korte versjes in, zoals bijvoorbeeld over muizenkerstmis.

Vrolijk kerstmis met een gouden randje WIN

Wat vind ik?

Ik heb het boek onder onze kerstboom gezet, want het ziet er zo mooi uit! De illustraties van Richard Scarry geven me een nostalgisch gevoel. En de voorkant van het boek is zo leuk met de kerstboom met gouden glitters. Je kunt ze zelfs voelen! Onze dreumesdochter bladerde er ook al volop in.

Ik vind de verhaaltjes heel lief en ben heel benieuwd wat onze kleuter ervan vindt. Ik heb het boek pas net en bewaar het voor het kerstdiner thuis. Want daarvoor vind ik het echt geschikt! Verhaaltjes over samenzijn, verbinding en lief zijn voor elkaar, dat is waar het om draait en wat je volop in de verhaaltjes leest. Met recht kerstverhaaltjes die ook nog leuk zijn om in de rest van de kerstvakantie te lezen.

WIN

Van de uitgever Rubinstein mag ik een exemplaar weggeven. Zet hieronder (op de site) een reactie als je mee wilt doen. Let op: aanstaande vrijdag mail ik al de winnaar zodat ik het boek hopelijk die dag nog kan opsturen. Dan is het hopelijk op tijd voor kerst binnen.

Bekijk het boek hier. 

 

Recensie van het kinderboeken Richard Scarry's Vrolijk Kerstmis met een gouden randje, geschreven door Kathryn Jackson