Waarom ik graag op all inclusive vakantie wil

Waarom ik graag op all inclusive vakantie wil

Denk hier een tong uit de mond, een zucht en vragende ogen bij. Wat zou ik graag op all inclusive vakantie willen. Lekker weg met het gezin en niets hoeven, WALHALLA! Waarom ik graag op all inclusive vakantie wil

Waarom ik dat nog nooit heb gedaan?

Centjes, poen, pingping: zo’n vakantie in de schoolvakantie is gewoon niet te betalen. En daar zit ik zelf nog steeds aan vast en nu onze kleuter op school zit komen we er voorlopig ook niet onderuit. Maar man man man, wat een geld. De keuze tussen een nieuwe auto of een reis is dan snel gemaakt. Maar toch, ik blijf er reikhalzend naar uit kijken. Als iemand me een all inclusive persreisje wil aanbieden zeg ik ook geen nee ;).

Waarom ik graag op all inclusive vakantie wil

1. Niets hoeven

Ik kan je vertellen, ik vind het soms best druk allemaal: een baan als leerkracht, een gezin met jonge kinderen, een website. En mijn man zit nou ook niet bepaald stil… 😉 Op vakantie gaan en dan nergens voor hoeven zorgen, het lijkt me heerlijk!

2. Luxe

O jeej, ben ik echt zo geworden? Een luxe paardje dat ik een all inclusive vakantie wil? Ik ben een beetje bang van wel… Vroegah, zo zonder kinderen, vond ik het heel tof om te kamperen. En straks, als ze groter zijn, vind ik het vast weer heel leuk om met een tentje op een veld te staan. Maar nu zie ik het niet zo zitten om een krijsende baby in zo’n koud douchehokje te staan schrobben. Laat staan de nachten die ze nog niet altijd doorslaapt. Geef mij maar de luxe van een bed (voor die paar uurtjes dat ik wel kan slapen) en muren tegen het lawaai.

3. Zwembad en zee

Mijn ultieme vakantie is wakker worden en na een lekker ontbijtje de keuze van de dag te maken: zee of zwembad. Of gewoon lekker allebei te doen. Meer heb je niet nodig met kinderen. Mits het een zwembad met glijbaan is natuurlijk…

4. Goed voor de ontwikkeling?

Mijn eerste impuls zou zijn: een all inclusive vakantie? Nou nee. Maar toch! Als je als ouder relaxed bent, blijft er energie en ruimte over voor veel aandacht voor je kind en om activiteiten samen te doen.

Maar wat dan?

Afgelopen zomer hebben we een (auto)reis naar Denemarken met Tui geboekt en dat beviel ons goed. Daarom keek ik bij hen op de all inclusive pagina. Ik kom dan uit bij de Canarische eilanden met zo’n 20 graden in de winter. Dat is nog redelijk te betalen voor een aantal dagen, dus kunnen we nog over nadenken… En heel hard sparen ;).

Ben jij wel eens all inclusive op vakantie geweest? Waar? En hoe was dat? 

Lees ook: RELAXT OP VAKANTIE MET JONGE KINDEREN? HET KAN ECHT!

Afbeelding: Tropical landscape greenery with palm trees and pool amenities in a Caribbean resort on the Riviera Maya in Cancun, Mexico. Door 3000ad

Dit is een #jufmaikeadd