Waarom u leraren in dienst moet nemen

Waarom u leraren in dienst moet nemen

Dear Mister President, Ik schrijf dit betoog in het Nederlands, maar ik verzeker u. Als u het vertaalt, zal u niet teleurgesteld worden. It’s great, it’s true! It’s gonna be absolutely fantastic. Waarom u leraren in dienst moet nemen. 

Waarom u leraren in dienst moet nemen

Wat moet u met oud-militairen, Hollywoodproducers, gouverneurs en artsen als ministers? They’re losers! Nee, leraren moet u hebben.

Why, you ask? They’re just great. I mean GREAT. It’s true!

Ze kunnen bergen met nakijkwerk wegwerken. En ik bedoel echt megabergen he, niet die kleine heuveltjes die je in Nederland vindt. I mean huge, it’s tremendous!

Opgestapelde stoelen

Wat ze ook heel goed kunnen: een muur bouwen. Ze maken muren zo hoog als hun lokaal. Je moet ze eens zien als het bijna zomervakantie is, it’s rediculous! Tafels, stoelen, kasten. Alles gaat bovenop elkaar. Ze scheiden het lokaal alsof ze nooit anders hebben gedaan. Soms zit er per ongeluk nog een verdwaald kind in de stapel. Die mag dan het schoolgebouw niet meer uit. Prachtige muren, great, great walls, it’s true! Vraag wat leraren om een muur te bouwen tussen Mexico en Amerika en u zult niet veel geld nodig hebben. Gewoon van alle Amerikanen om hun eettafel en wat stoelen vragen en boem, u bent klaar.

Lees ook: 10 DINGEN DIE JE MOET WETEN OVER LEERKRACHTEN

Leraren staan ontiegelijk vroeg op, net als u. You’ll love them! Voor acht uur ‘s morgens hebben ze al bergen werk  verzet. Werkboeken nagekeken, lessen voorbereid, ouders gesproken, overleg gehad met collega’s. Fantastic! En dan is het lesgeven nog niet eens begonnen.

Als u het lastig vindt om ‘uw’ Amerikanen in bedwang te houden, kunnen de leraren nog wel wat tips geven. Probeert u maar eens 30 vlegels iets bij te brengen zonder ze bij de … arm te mogen grijpen. Alle neuzen dezelfde kant op? Geen probleem voor een doorgewinterde leraar. Absolutely amazing!

Overwerken? Daar draaien leraren hun hand niet voor om. Ze maken ellenlange dagen, werken in hun verdiende vakanties regelmatig door en zijn heel wat avondjes weg van huis en hun familie. Herkenbaar toch? En als ze er last van hebben, tweeten ze er ook nog over. Just like you! It’s amazing!

Lees ook: 15 DINGEN DIE JE MOET WETEN VOORDAT JE VAN EEN LERAAR HOUDT

En nu niet snel naar uw kameraden van het ministerie van onderwijs stappen, they’re rediculous! Everybody knows that. Weten niks van de praktijk. Echte leraren moet je hebben.

Dus I guarantee. Als u Amerika op de eerste plaats wilt zetten, moet u leraren in dienst nemen. They are Great. No they’re not just great, they’re absolutely fantastic! It’s true, everybody knows that!

Kijk ook eens op de site everysecondcounts.eu. Dit is hier genadeloos van afgekeken ;). 

Afbeeldingen: Shutterstock