Wat er in mijn hutkoffer zit die ik mijn leerkracht tas noem

Wat er in mijn hutkoffer zit die ik mijn leerkracht tas noem

Nu ik dit schrijf ben ik thuis met verlof, maar ik dacht eens terug aan mijn leerkracht tas. Gelukkig heb ik alles aan het begin van mijn verlof opgeruimd, dus geen verschrompeld appeltje, maar er kwam me een troep uit. Wat er in mijn hutkoffer zit die ik mijn leerkracht tas noem

Wat er in mijn hutkoffer zit die ik mijn leerkracht tas noem

Ken je dat? Je ruimt je tas op in de vakantie en vindt er gewoon heel veel troep in. Je hand komt er sowieso plakkerig uit na een graai in de tas.

1. Sleutels

Je hebt zo’n megazware sleutelbos, natuurlijk helemaal onderop, in je tas. Want de schuur, opslagruimte, klas en schooldeur hebben allemaal een andere sleutel. Of je hebt geluk en je hebt maar een sleutel nodig voor alles.

2. Poetsdoekjes

Het liefst van die natte met bacteriedodend middel erop. Kun je meteen die sleutels van hierboven poetsen nadat er een chocola ontploffing in je tas was.

3. Geld

Op de een of andere manier vind ik ook altijd losse muntjes in mijn tas. Waar ik die nou voor nodig had? Ik hoef zelf toch geen donatie te doen in het klassenpotje? ;)

4. Pepermuntjes, smint, tictacs en kauwgom

Je denkt toch zeker niet dat ik een hele dag met een naar koffie meurende mond ga lopen? Sneu voor de kinders ook. Ik kan me nog een wiskunde docent herinneren die… De pepermuntjes, smints en tictacs zijn voor als de kinderen er zijn, kun je nooit genoeg van hebben en kauwgom is verboden. Maar die gaat dan wel lekker na schooltijd de mond in.

5. Hoestdrank

Zo’n naar kriebelhoestje komt altijd op het verkeerde moment. Als je net een lange geschiedenisles wilt geven bijvoorbeeld.

6. Keelsnoepjes

Net zoals keelpijn of een schorre keel. Die komt dan vaak als je net met je dag wilt beginnen. En dan moet je nog wel even je stem gebruiken…

7. Anti bacteriële wasgel

Je weet wel, van die gel die je handen schoonmaakt zonder dat je ze hoeft te wassen. Ideaal na een leuke handshake met de kinderen. Of als een van de kleuters een dubieus steentje in je handen duwt.

8. Een mega fles water

Je thee en koffie worden altijd koud. Als je die mega fles water op je bureau zet, vergeet je tenminste niet om te drinken. Is tevens een tip ;).

9. Een shitload aan pennen

Een groene, een rode, tig blauwe en ook wat gekleurde gelpennen, want die schrijven zo leuk. Maar door die nog niet weggegooide snoeppapiertjes plakken nu ook de pennen aan elkaar.

10. Heel veel papieren

Waarom kon er ook alweer geen mail uit?

Lees ook: WAT ZIT ER IN MIJN SCHOOLTAS?

Wat zit er in jouw leerkracht tas? 

Afbeeldingen: Shutterstock

Wat er in mijn hutkoffer zit die ik mijn leerkracht tas noem

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren