Negenmaandenbeurs 2018

Wat ik scoorde op de Negenmaandenbeurs 2018

Samen met Inger van jufinger.nl was ik gisteren (woensdag) op de negenmaandenbeurs. Onze beebjes schelen maar 5 dagen, leuk om te zien! Wat ik scoorde op de Negenmaandenbeurs 2018

Ik mocht met een perskaart naar de beurs. Heel fijn, want parkeren was al €20,-! Onze baby’s wisselde elkaar een beetje af in wakker zijn en willen drinken. Dus we waren niet altijd bij elkaar, maar spraken elkaar tussendoor wat ;). En natuurlijk banjerden we met de grote kinderwagens tussen de drukte door.

Wat ik scoorde op de Negenmaandenbeurs 2018

Bij de ingang kregen we meteen een tas van de Kruidvat met een maskertje, knoeidoekjes en een folder met de aanbiedingen van de beurs. In elke hal, er zijn er drie, is een verschoningsruimte. Hier krijg je luiers van Kruidvat in de maat van je kindje, er staan doekjes en antibacteriele handgel. Ik vond het heel goed verzorgd! Je hebt ook een beurstas met leuke producten voor een kleine prijs, maar die heb ik niet gehaald.

Ik scoorde natuurlijk ook de beurstas voor €5,- waar je nog €1,50 van terug kan krijgen. De Rivella en de m&m’s brak ik in de auto op de terugweg al open, want ik stond in de file ;). Veel lekkere producten voor weinig geld.

Bij de Zeeman kun je een gratis rompertje ophalen. Hier hangt ook de complete nieuwe babycollectie, zo leuk! Het jasje, hieronder in de kinderwagen te zien, had ik al eerder gekocht. Ik kocht er nu een leuk jurkje en truitje bij voor als het aankomende week zo koud wordt….

Lees ook: HOERA, EEN MINI BABYSHOWER!

Ook in elke hal was een voedingsruimte. In de grote hallen waren kleine hokjes waar je kon voeden bij Nutricia. Je kon daar net alleen zitten. In hal 9, een soort tussenhal waar ook een grote La Place zit, heb je een ruimte om te voeden van onder andere Medela. Deze vond ik wat fijner, omdat je meer ruimte hebt. Je zat daar wel open, maar dat maakte mij niet uit. Ik zat toch tussen de voedende moeders. Ook waren er afgesloten ruimtes met een gordijn waar je kon voeden. Fijn om even een rustig plekje te hebben. Je kon er ook water pakken, dus goed geregeld. Wel een tip voor de volgende keer: kussens. Ik zat op alle plekken niet zo lekker voor mijn rug.

Bij de Hema haalde ik een gratis washandje op. Ze onthulde nieuwe hydrofieldoeken en een nieuwe babyverzorgingslijn. Ziet er echt heel leuk uit!

Bij Ouders van nu kun je de voordeelpas aanschaffen en krijg je een leuke goodiebag. Helaas had ik de pas al…

Bij Prenatal kun je een leuk klein armbandje ophalen, heel schattig.

Thule presenteerde een prachtige en multifunctionele kinderwagen in het grijs. Ik kreeg daar een leuk badeendje, een smoothie en een heerlijke muffin. De kinderwagen die je ziet is overigens van mezelf, ik durfde het cakeje niet op de nieuwe wagen te zetten natuurlijk ;).

Bij Pampers kun je je inschrijven en ontvang je een leuke goodiebag. Een mutsje, sokjes, wasverzachter, luiers en babydoekjes. Overigens krijg je ook het tijdschrift van Ouders van nu met bevallingsverhalen erbij. Die had ik al, maar is wel leuk om te lezen als voorbereiding.

Bij zowel Neutral en Wehkamp bestelde ik spullen die vandaag (donderdag) al geleverd worden. Bij Neutral bestelde ik een pakket (geleverd door Wehkamp) met wasmiddel en douchespullen. Ik vind Neutral fijn, omdat er bijna niks in zit. Onze dochter heeft nogal een droge huid, dus doe ik er graag de was mee.

Bij Wehkamp zelf zag ik de beursaanbieding van Kipkep, het warmtekussen voor baby’s. Die wilde ik graag nog hebben voor eventuele krampjes, dus besteld. Ook was er een leuke aanbieding van een slaapzak van Jolein. Volende week wordt het koud en onze dochter komt daardoor, denk ik, vaak voor voeding in de nacht. Nu ga ik een vierseizoenenslaapzak uitproberen. Ik kreeg een leuke knuffel van Wehkamp na de bestelling. Overigens kun je naderhand betalen, dat hoeft dus niet op de beurs.

Bij Etos kun je voordelig luiers inslaan. Ik vind de producten van Etos heel fijn, dus ging ik voor het beurspakket van €5,- met douchespullen en doekjes.

En eindelijk heb ik ook eens de producten van Naïf in huis gehaald. Ik ben benieuwd hoe onze dochter daar op reageert met haar onrustige huidje. En het ruikt ook heerlijk, maar subtiel. Je koopt er drie producten voor de prijs van twee, dus de shampoo is voor mezelf uit de speciale lijn voor volwassenen.

Ik vond het een leuk uitje, voor het eerst wat verder weg met onze dochter. Leuke koopjes gedaan en gezellig natuurlijk. Ik had ook nog niet alles gezien, er staan ook leuke webshops. Maar met al dat geslenter vond ik dat ik al veel had gezien en gekocht ;). Fijne spullen voor onze baby.

Bekijk ook: NIEUWE BABYKLEERTJES

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren