Wat je denkt voordat je weer naar school toe gaat

Wat je denkt voordat jij (of je kind) weer naar school toe gaat

Het is zondagavond en je wilt je tas inpakken. Ja hoor, daar ligt weer zo’n vergeten rotte appel… En is je kind nou echt in die zes weken uit de splinternieuwe broek gegroeid? Wat je denkt voordat jij (of je kind) weer naar school toe gaat

Wat je denkt voordat jij (of je kind) weer naar school toe gaat

1. Waarom heb ik in hemelsnaam niet mijn tas uitgepakt aan het einde van het schooljaar?

Elk jaar hetzelfde liedje… Aan het einde van het schooljaar ben je moe, heb je vooral zin in slaap en wil je vooral niet in je schooltas kijken. EVEN GEEN SCHOOL MEER! En elk jaar heb je er spijt van dat je toch niet even dat laatste stukje fruit uit je tas hebt gevist. Tijd voor een nieuwe tas…

2. Is mijn klas echt startklaar?

Je hebt knetterhard gewerkt om je klas op orde te maken, maar je to do list is nog ellenlang. Zoveel plannen, ideeën en things to do! Maandag starten lukt vast! Daarna komt de rest wel…

3. Is mijn kind nou echt uit zijn spiksplinternieuwe broek gegroeid? 

Het is een gave (of een vloek). In de zomervakantie groeien die kids ineens als kool. Nooit een nieuwe broek voor de vakantie kopen dus, die kunnen ze erna toch niet meer aan.

Lees ook: 10 KEER WAT LEERKRACHTEN DENKEN OP DE LAATSTE VAKANTIEDAG

4. O NEE, SCHOOLSPULLEN!

Moet je zelf een nieuwe schooltas, vanwege dat verrotte appeltje, is het voor je kind ook alweer tijd voor een agenda, nieuwe rugtas, want moet-wel-ergonomisch-zijn en een nieuwe broodtrommel. Bedenk je je natuurlijk weer op het laatste moment. Gelukkig kun je die online bij Wehkamp met een druk op de knop allemaal tegelijk bestellen.

Schoolspullen

5. Heb ik het nog in me? 

Toch altijd weer spannend om voor de klas te staan na de vakantie. Het is weer wennen, voor de kinderen en voor jou, maar je kan het echt nog wel topper!

6. Waarom ben ik nu alweer zo moe? 

Ik zeg middagdutjes, eten en drinken wanneer je maar wilt en je eigen tijd indelen. Even wennen he, als dat niet meer kan. Voor je kinderen trouwens ook. MAAAAAAAAAAAM, ik ben MOEOEOEOEOEOE.

7. Hup, in het gareel!

Wat een heerlijkheid eigenlijk weer om in het gareel te komen. Rust-reinheid-regelmaat en STRUCTUUR. Nodig voor jezelf, maar zeker voor jouw alle kinderen. Dat geruzie en lusteloos gehang is nu wel klaar.

8. Zin in!

Wat een gekriebel in je buik. Eigenlijk hebben jullie er weer gigantisch veel zin in. Kom maar op met dat nieuwe schooljaar!

9. Schoolspullen kopen

Ik vind het wel echt heerlijk om schoolspullen te kopen. Urenlang in agenda’s pennen, stickers plakken en een heuse juffen-garderobe voor mezelf aanschaffen… Ik neusde even rond bij Wehkamp en vond een toffe Dory broodtrommel die ik stiekem ook wil hebben ;). Ik ben ook een beetje fan van Blond, ze hebben nu ook een agenda! En deze pizza rugtas is toch ook echt te grappig?!

Dit is een #jufmaikeadd

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren