Weekend Noordwijk aan zee met Hotelgift

In de meivakantie werd ik uitgenodigd om met mijn gezin gebruik te maken van Hotelgift. Dat kon toevallig in het hotel van onze huwelijksnacht! Ik vertel je graag wat Hotelgift is en hoe we hiermee een nachtje met het gezin in Noordwijk aan zee konden verblijven. 

26 april 2013 ben ik getrouwd met mijn man, Jozua Douglas. Het was niet zo mooi weer, maar natuurlijk toch een prachtige dag. We vierden het feest op het strand, in een hele leuke strandtent in Noordwijk. We kregen als huwelijkscadeau een nachtje in de bruissuite van het Palace hotel. 5 jaar later waren we er weer, maar nu mét onze twee kinderen op een mooie ruime kamer (helaas niet in de bruidssuite ;)).

Lees ook: JUF MAIKE IS GETROUWD!

Hotelgift

Hotelgift is een giftcard voor het verblijf in een hotel. Je mag bij de aanschaf zelf het bedrag bepalen wat je erop zet. De ontvanger kiest het aantal nachtjes en de bestemming van het favoriete hotel. Dat kan overigens over de hele wereld zijn. Ik kan me dus ook voorstellen dat je een gift card voor een vakantie geeft waarin de ontvanger een aantal nachtjes met jouw card op pad kan. Om vervolgens de vakantie zelf voort te zetten.

Je kunt je gift card persoonlijk maken door een eigen foto, feestelijk thema of speciale boodschap toe te voegen. Vervolgens kies je ervoor om de e-card per email naar de ontvanger te versturen op een datum naar keuze of zelf uit te printen. Je ontvangt hem dan direct in je mailbox, dus kan het ook last-minute. Je kunt ook een luxe hotel voucher bestellen die jouw traktatie nóg specialer maakt. Het heeft een verlooptijd van twee jaar.

Er doen allerlei hotels mee, dus je kunt ook echt luxe ervaren. Er is in verschillende prijsklassen iets te boeken.

Noordwijk aan zee

Ik ontving de code in mijn mail waarmee we precies een nachtje als gezin weg konden. Het grote zoeken kon beginnen. Je moet voordat je boekt op de site van Hotelgift wel weten waar je naar toe wilt gaan. Zo heb je vooral in de grote steden veel mogelijkheden. Al snel bedachten we dat we naar het strand wilden. Den-Haag vonden we te groot met ons gezin, dus kwamen we uit op Noordwijk.

Het bleek dat het Radisson Blue Palace Hotel ook mee deed aan Hotelgift en het had ook nog een kamer beschikbaar op de datum die wij wilden. Wel bleek dit een double room te zijn, niet echt geschikt voor een gezin met twee (jonge) kinderen. Ik belde met het hotel en kreeg een grotere kamer toegewezen, met alleen het lage bedrag voor een bed extra als bijbetaling. Wat een service. Ik vertelde in dat gesprek ook dat we graag weer kwamen vanwege onze huwelijksnacht. Dat sloegen ze ook op bleek later :). Het boeken ging vlot, het hotel zorgde meteen voor de opwaardering naar een grotere kamer.

Radisson Blue Palace Hotel

We kwamen rond 14.00 uur aan in het hotel op een prachtig zomerse dag. De kamer bleek eerst niet, maar tijdens het inchecken ineens wel beschikbaar te zijn, dus konden we meteen onze spullen kwijt. Het was een heerlijk ruime kamer met uitzicht op zee. Ik vlogde het weekend, kun je meteen de kamer zien :).

Het bleek dus dat het hotel had opgeslagen dat we terugkwamen vanwege de huwelijksnacht. Er lagen rozenblaadjes op het bed en in de badkamer en er lag een reep chocola met een kaartje, zo attent!

Naar het strand

We bleven even op de hotelkamer, kleedden ons om en gingen al snel naar het strand. Ik wilde naar de strandtent waar we ook getrouwd zijn, maar daar aangekomen bleek hij niet meer te bestaan helaas. Er is wel een hele hippe nieuwe strandtent in de plaats gekomen, B.E.A.C.H., maar daar bleek het te druk om te zitten.

Strandpaviljoen De Zeemeeuw

Bij Strandpaviljoen De Zeemeeuw bleek een heel leuk piratenschip te staan met veel zitplek voor de ouders. Hier vermaakte onze kleuter zich goed terwijl wij een drankje deden en onze dochter in de wagen sliep. Een heerlijke plek voor kinderen dus! Wel een nadeel: er waren geen parasols, dus wij, maar ook alle kinderen waren constant in de volle zon.

We aten hier ook vroeg een hapje, er was gelukkig nog plek ondanks het mooie weer. Dit was lekker en kwam snel, fijn voor onze kleuter die niet zo lang stil kan zitten ;).

Op het strand

De dag erna kregen we een heerlijk ontbijt in het hotel. Met speciaal kinderbuffet, ideaal voor onze kleuter. Hij was vooral enthousiast over de gezichtjesworst. We konden tot 12.00 uur op de hotelkamer verblijven, daar hebben we ook dankbaar gebruik van gemaakt. Vervolgens gingen we weer naar het strand, want het was weer een heerlijk warme dag. We huurden een windzeil, parasol en stoelen. Even een uitgave, maar daardoor konden we wel een hele middag op het strand verblijven. Meer dan de zee en het strand heb je voor een kleuter ook niet nodig. En onze dochter vermaakte zich bij ons op de strandstoel of sliep in haar wagen. We vonden het dus zeker wel waard. We hadden een heerlijke middag! Een relaxte moederdag net een weekje te vroeg :).

Dus ondanks het uitgezoek waar je allemaal terecht kunt op de site van Hotelgift, kwam dit juist heel goed voor ons uit en hebben we het heerijk gehad! De extra kosten die we maakten was voor het ontbijt, het parkeren en natuurlijk het eten in de avond. Maar daarvoor hebben we het dan ook wel heel luxe gehad. Wel slim om rekening mee te houden als je een gift card geeft.

Lees ook: WEEKOVERZICHT 16: MEIVAKANTIE MET EEN PRACHTIG WEEKEND IN NOORDWIJK AAN ZEE

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren