Avonturenboerderij Molenwaard

Door Pasen weer op de dinsdag in plaats van op de maandag. Het was een druk weekje met veel paasactiviteiten, reviews en uitjes. Weekoverzicht 11

Weekoverzicht 11

Maandag 26 maart

Ik ging mee naar het ziekenhuis voor een controle en werkte daar wat mail weg. Het kostte aardig wat tijd, dus kon ik helaas verder niet meer werken voor de site. Het was wel echt mooi lenteweer, dus besloot ik de kleuter lopend op te halen en nog even met hem en onze dochter naar de kinderboerderij te gaan. De Dooky won ik bij Mamaliefde  en die kon ik nu eindelijk gebruiken. Ik word zo blij van de lente, de zon, het warmere weer en de lieve dieren die geboren worden. Thuis ontdekten we een leuk pakketje van Gottmer. Allebei de boeken zijn geschreven door Marjet Huiberts en vooral Aadje Piraatje kan al rekenen is hier favoriet. Die komt binnenkort vast voorbij in een apart blog! 

Dinsdag 27 maart 

Dinsdag ging ik tijdens de slaapjes van onze dochter vooral hard aan het werk voor de site. Ik had aardig wat reviews te schrijven, daar schoot ik lekker mee op. Ik haalde onze kleuter weer lopend op uit school en sportte hier thuis toen we thuis kwamen.

Woensdag 28 maart

We zouden deze woensdag naar de opening van Avonturenboerderij Molenwaard gaan. Maar door de regen besloten we dat uit te stellen naar vrijdag. We gingen op bezoek bij iemand uit het ziekenhuis en jawel, op de terugweg sliepen allebei mijn kinderen. Wat een rijkdom op de achterbank. Thuis ontdekten we een heel tof pakket van Peppa Big waar natuurlijk meteen mee gespeeld moest worden.

Bekijk ook: DOWNLOAD PASEN PEPPA BIG

Donderdag 29 maart

Onze zoon had voor het eerst paasontbijt op school. Ik voelde me een echt luizenmoeder toen ik in de ochtend broodjes voorbereidde voor het paasontbijt van zijn klas ;). Thuis werkte ik wat en speelde ik met onze dochter. In de middag sportte ik weer wat thuis, speelde de kleuter met Peppa Big en keek hij tv, hij was moe van de week school en het paasgebeuren. Tegenwoordig verrekt onze dochter (van 3 maanden!) haar nek om ook tv te kunnen kijken als haar broer kijkt, zo grappig! Peppa Big is haar favoriet haha. ‘s Avonds keek ik nog de Passion, maar voor het eerst vond ik er eigenlijk niet zo veel aan.

Vrijdag 30 maart

Dit vond ik toch wel de leukste dag van deze week. In de ochtend deden we rustig aan en knutselden we wat. Ondertussen poetsten de schoonmaaksters ons huis en moesten we wachten tot ze klaar waren.

De hele middag waren bij Avonturenboerderij Molenwaard en dat was echt heel erg leuk! Ik schreef er al een uitgebreid verslag over. Onze kleuter raakt er niet over uitgepraat en wil de cd van Fien & Teun blijven luisteren in de auto.

Lees ook: AVONTURENBOERDERIJ MOLENWAARD: EDUCATIEF EN HEERLIJK UITJE!

Zaterdag 31 maart

We begonnen de dag met een heerlijk paasontbijtje. Veel te veel gegeten dit weekend, dus er moet weer flink getraind worden deze week ;). Mijn man ging aan de slag om de tuin zomerklaar te maken, terwijl ik de kinderen vermaakte :).

Onze kleuter moest nodig naar de kapper, het haar kwam steeds in zijn ogen. Hij vindt het echt een feestje om te gaan. Vooral als ze een kleurtje in zijn haar spuiten wat elke keer mag. In de middag gingen we nog even bij opa en oma op bezoek, kon hij het mooi showen.

Maar voor het bezoekje beschilderden we eerst wat eieren bij de kinderboerderij. Ik ben meteen lid/donateur geworden, want we zijn er zo vaak! Echt een leuke speelplek voor de kinderen, tof ook dat ze dit organiseerden.

Ook deed ik nog een kleine fotoshoot met onze dochter, omdat ze nu drie maanden is.

Zondag 1 april

We begonnen de dag vroeg, want we waren uitgenodigd voor de Nick Jr. fandag in Duinrell. Onze kleuter verheugde zich er al weken op. Ik begreep al dat we er op tijd moesten zijn, anders werd parkeren heel moeilijk. Er stond dan ook al vroeg een file voor het park, wat was het druk! Het bleek ook niet zo mooi weer helaas, nat en koud.

We hebben dus ook niet veel mee gekregen van de dag helaas. Onze kleuter wilde graag met Pas Patrol op de foto, maar dan moesten we ongeveer een uur in de rij staan. Dat zag ik niet zo zitten met hem en een baby. Wel hebben we een stukje van de show van Dora gekeken, die erg leuk was! Ze ontdekten een zeemeermin, het decor zag er ook leuk uit met een grote schelp die open en dicht kon.

We gingen langs bij Anouk van de Voorleeshoek waar het een stuk rustiger was. Leuk om elkaar eens in het echt te ontmoeten in plaats van alleen online. Gelukkig had ze een boekje van Paw Patrol!

Ik begreep online dat tweede paasdag veel rustiger was, dus dat je toen wel goed met de helden op de foto kon. We hadden dus duidelijk voor de verkeerde dag gekozen. Jammer, want daarom gingen we ook weer snel naar huis. Terwijl er echt wel leuke dingen waren, zoals op de foto gaan met allerlei leuke Nick Jr. figuren, een glittertattoo zetten, knutselen en natuurlijk de attracties van Duinrell zelf. Ik maakte nog wel een korte impressie van de dag.


Gisteren was het natuurlijk tweede paasdag, was ook fijn, maar daar lees je volgende week over! 

Lees ook: WEEKOVERZICHT 10

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren