Weekoverzicht 13 Texel

Jammer de bammer, ons mooie weekend op Texel is alweer voorbij. Ik laat je alvast een beetje van het eiland zien. Verder was het een drukke schoolweek, shopten we en had onze kleuter zijn eerste playdate. Lees meer in weekoverzicht 13. 

Weekoverzicht 13

Maandag 9 april

Aangezien ik de bakfiets vrijdag had gefixt, kan ik nu onze kleuter ook daarmee naar school brengen. Dochter in de maxi-cosi en zoon past er net naast, ideaal! Verder was het een dagje waar ik vooral weer veel mail wegwerkte en het weekoverzicht van de vorige week schreef. Ook herschrijf ik nu telkens een aantal artikelen, zodat ze beter worden gevonden en dat begint zijn vruchten af te werpen, heel fijn, kom maar door met die bezoekers ;).

Lees ook: WEEKOVERZICHT 12

Ik had in de ochtend al wat spierpijn, maar zocht er nog niet iets achter. Maar toen ik lopend met de wandelwagen onze zoon ging ophalen, werd de spierpijn nog wel wat erger. Blijkbaar niet helemaal fit. Net als onze dochter die verkouden was en ook iets verhoging. Ze was sowieso aan het begin van de week niet helemaal in de hum, dus veel wakker ‘s nachts. Sprongetje misschien? Ik ging dus maar niet sporten, maar wel op tijd naar bed.

Dinsdag 10 april 

Het op tijd naar bed gaan hielp, ik voelde me gelukkig alweer wat fitter en onze dochter had ook geen verhoging meer. Ik las wat boekjes voor aan onze dochter. Die van nijntje zijn echt heel leuk, vooral wie woont hier? waarbij je de flappen helemaal uit elkaar kan trekken. Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met voorlezen ;).

Lees ook: WIN WIE WOONT HIER? VAN NIJNTJE(niet meer te winnen). 

Ik haalde onze zoon weer met de bakfiets uit school, want ik wilde met hem naar de stad. Hij is behoorlijk aan het groeien en omdat hij nu naar school gaat, mag hij ook wel mooie kleding hebben. Gelukkig was er veel in de aanbieding bij de Hema, dus heb ik leuke kleding kunnen shoppen. Het was wel makkelijker om onze dochter in de drager te doen en de maxi-cosi los mee te nemen, stuk lichter ;).

Woensdag 11 april

Ik vind het altijd zo leuk om te zien welke werkjes onze kleuter op school maakt. Op maandag zei hij al dat hij geen zin had om de kroon voor Koningsdag te verven, maar dit zou hij wel de volgende dag doen. Leuk dat hij al een beetje plant. Ze mochten zelf kiezen welke kleur de kroon moest, hij koos voor oranje, wel zo toepasselijk.

Bekijk ook: KNUTSELEN VOOR KONINGSDAG

De kleuter gaat in de middag altijd met zijn oma mee naar huis, dus heb ik tijd om flink te werken. Ook sportte ik tussendoor nog even thuis, fijn, en ik wist dat ik er het weekend geen tijd voor zou hebben.

Donderdag 12 april

De dag dat onze dochter leerde rollen van buik naar rug, hoera! Ik vind dat zo leuk, al die mijlpalen. Ze houdt het ook best lang vol op haar buik, ziet ze weer andere dingen en maakt het zelf spelen weer wat leuker.

Ik kreeg een nieuwe Kumo fietstas van Fastrider in een perspakket. Vond ik wel heel handig, want door de maxi-cosi is er niet veel plaats meer in de bakfiets. Zo kan de schooltas van onze kleuter makkelijker mee. Staat ook wel goed bij dat wit van de bakfiets vind je ook niet? Hij is lekker stevig, ook de zijkanten, dus daar ga ik vast veel plezier aan beleven. Kom maar door met het mooie weer en de fijne fietstochtjes.

In de middag nam onze zoon een vriendje mee naar huis, voor het eerst! Ze speelden samen, maar ook af en toe naast elkaar. Ze hadden het heel gezellig, ondank dat het de laatste dag van de schoolweek was en ze ook wel moe waren. Er werd ook volop met Hubelino tellen gespeeld, waar ik later nog over zal schrijven.

Vrijdag 13 april

Ons weekendje weg naar Landal Sluftervallei op Texel waarvoor we uitgenodigd werden! Mijn man nam ook vrijdag en maandag vrij, zodat we een echt lang weekend hadden. Het is best een eindje rijden naar de boot, dus vertrokken we al in de ochtend van huis. Ik ga er later nog uitgebreid over schrijven, dus hierbij alleen een sneakpeak ;). Ik vind het altijd al zo fijn op de boot, je hebt meteen het gevoel dat je helemaal weg bent. De vaart is ook echt zo voorbij, voordat je het weet ben je al op Texel.

Zaterdag 14 april

Een lekker dagje bij De bonte belevenis en natuurlijk op het strand, later meer ;). Wel kan ik jullie alvast de vlog laten zien die ik maakte van het huisje en het park.

Zondag 15 april

Het regende helaas in de ochtend, dus gingen we zwemmen. Dat idee hadden er meer, het was heel druk toen we aan kwamen, maar later in de ochtend vertrokken de meesten alweer naar hun huisje, dus was het een stuk rustiger. Onze dochter mocht voor het eerst zwemmen! Eerst vond ze er niks aan, maar toen had ze blijkbaar honger. Na de voeding vond ze het wel leuk. Ze keek een beetje dat ze het allemaal wel best vond, maar ze heeft er vast van genoten ;). De band is nog veel te groot voor haar, maar ze kon er wel lekker in hangen met haar hoofd goed boven water. Konden haar armen ook lekker in het water hangen.

Eind van de middag scheen de zon, dus gingen we naar het strand om daar wat te eten en de vuurtoren te bezoeken. Ik moest en zou met de vuurtoren op de foto, maar de zon was zo fel dat het een behoorlijke uitdaging was haha.

We hebben het heerlijk gehad op Texel, dus snel meer daarover. Op naar weer een nieuwe drukke (school)week. 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren