Weekoverzicht 14

Een week met nog een dagje Texel, heel veel zon en een druk weekend. Lees mee met onze belevenissen in weekoverzicht 14

Weekoverzicht 14

Maandag 16 april

Het lijkt alweer een eeuwigheid geleden, maar vorige week maandag waren we nog een heerlijk dagje op Texel. In de ochtend, na het uitchecken, beklom onze kleuter met zijn papa de vuurtoren, daar keek hij enorm naar uit! Ondertussen voedde ik onze dochter in de auto en precies toen ik klaar was, kwamen de mannen weer terug. Goede timing! ;) We aten een broodje bij een bakker in Cocksdorp en gingen vervolgens naar IJsboerderij Labora. Het zonnetje scheen, we hadden dat dagje dus nog wat mooier weer. Er komt later nog een blog met alle tips op Texel, dus dan uitgebreider verslag.

Lees ook: REVIEW LANDAL SLUFTERVALLEI: HEERLIJK VAKANTIEPARK OP TEXEL

Na het spelen en het ijsje reden we naar de boot, het weekend was weer voorbij. We probeerden net voor de file uit te rijden, maar helaas begint die al vroeg in Utrecht. Rond etenstijd waren we terug, dus moest er meteen gegeten en naar bed, want de volgende dag weer een schooldag…

Dinsdag 17 april 

Onze dochter houdt het nu echt lang vol op haar buik. Ze kan zo’n tien minuten op haar buik in de box liggen en een beetje rond, naar buiten of in een boekje kijken. Na die tijd begint ze of te mopperen of draait ze zichzelf op haar rug. Ze sliep ook weer veel, dus kon ik mooi weer wat blogs schrijven.

Het lekkere weer was begonnen, dus gingen we weer lekker aan de wandel. Ze vindt het nu ook leuk om op haar buik in de wagen te liggen en rond te kijken. Ik leg haar nu meestal andersom neer, dus met haar hoofd bij de duwstang. Machtig mooi vind ze dat en ik vind het zelf ook zo’n grappig gezicht, zo’n hoofdje boven de wagen uit. Ik wandel nu best veel en dat merk ik (naast het sporten natuurlijk) ook aan de kilo’s, ik val rustig aan af. Dag zwangerschapskilo’s!

In de middag hadden we een eerste oudergesprek met de juf, spannend! Daar schreef ik dan ook over.

Lees ook: AAN DE ANDERE KANT VAN HET OUDERGESPREK

Woensdag 18 april

Weer een wat langere moeder- en werkdag. Ik deed een work-out met knuffelend publiek en had ook heel even tijd om in het zonnetje te schrijven. Vervelend hoor, zo’n thuis-werk-baan en ouderschapsverlof ;). En natuurlijk ging ik ook weer even wandelen. Ik probeer nu wel echt elke dag de 10.000 stappen op de Fitbit te halen.

Donderdag 19 april

Toch een taartje in mijn anders zo gezonde doordeweekse routine ;). Maar ik vond dat ik het verdiende. Samen met mijn man (en dochter natuurlijk) ging ik naar de boekhouder waar we elk jaar onze cijfers doornemen. En het gaat goed met mijn bedrijf :). Ik verdien daarmee nu maandelijks net zoveel als met twee dagen per week voor de klas en het klimt nog, dus ik ben helemaal tevreden. Thuis gekomen ging ik weer aan de wandel, het taartje er weer af trainen haha. In de middag was het echt warm, dus zette ik thuis een badje op voor onze kleuter. Er kwam een vriendinnetje uit de buurt spelen en samen hebben ze heel leuk met het aquarium van Playmobil gespeeld.

Lees ook: THEMATAFEL AQUARIUM MET PLAYMOBIL ZEE AQUARIUM

Vrijdag 20 april

Onze kleuter mocht een ochtend extra naar school vanwege de Koningsspelen. Voor de gelegenheid kleedde ik onze dochter ook in het oranje. Hij vond het spannend, maar had het ook naar zijn zin gehad. Ik hoorde alleen over een spelletje met een doek waar hij onder door moest rennen, verder niet. Echt een kleuter haha. Gelukkig zag ik van het weekend wat leuke foto’s voorbij komen op de Facebookpagina van de school.

In de middag waren we allemaal wat moe, dus lag onze kleuter eerst even lekker op de bank buiten en nam ik de zomerfolders van de uitgeverijen door. Daarna speelden we samen met Hubelino rekenen en ik maakte hier een filmpje van. Er komt deze week een winactie met Hubelino tellen, dus houd de site in de gaten!

Zaterdag 21 april

Zaterdag hadden we een verjaardag van familie waar onze kleuter heerlijk speelde met waterpistolen, zijn neefje en een geleende tractor. Ik ben zelf zo dol op de bloesem die je nu overal ziet! We wonen hier zelf ook in het perfecte gebied ervoor, zo mooi!

Zondag 22 april

Het eerste uitje voor mij (sinds onze dochter er is) waarbij ik wat langer van huis was en dus op locatie moest kolven. Ik was naar het FesTEAval, leuk om eens te zijn. Hier schrijf ik ook later nog meer over, maar ik heb in ieder geval lekker gegeten, heerlijke theetjes gedronken en teveel geld uit gegeven aan nieuwe theesmaakjes, haha.

Lees ook: TIP VOOR VOLGEND WEEKEND: FESTEAVAL

Ik kon ook meteen door naar een verjaardag van een ander familielid, druk weekend dus achter de rug. Nu ben ik ook nog een beetje moe, want de nachten waren hier weer niet zo best. Hopelijk nu beter! Op naar een nieuwe schoolweek voordat het vakantie is.

Lees ook: WEEKOVERZICHT 13

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren