Weekoverzicht 16: meivakantie met een prachtig weekend in Noordwijk aan zee

De eerste meivakantieweek met eerst slecht en later heel mooi weer, cakejes bakken, even rustig aan doen, Linnaeushof en een heerlijk weekend in Noordwijk aan zee! Lees meer in weekoverzicht 16

Maandag 30 april

Een druk eerste vakantiedagje. We begonnen bij de huisarts voor het eczeem van onze dochter. Veel meer smeren dan de zalf die we al hebben kunnen we helaas niet. Wel heb ik een krabpakje aangevraagd die ik nog moet uitproberen. We zaten een half uur in de wachtkamer, daar zat dus precies een voedingsmoment in. Beter dat dan een huildende baby toch? 😉 Vervolgens had ik een afspraak bij de gemeente om een paspoort voor onze dochter aan te vragen. We gaan binnenkort op vakantie naar Frankrijk, dus dan heeft ze er ook een nodig. Ze lag te slapen in de wagen, dus ze konden niet echt naar haar kijken. Toch moet ze zelf mee met het aanvragen én ophalen.

Het was slecht weer, dus in de middag bakten we cakejes. Met een beetje kleurstof voor een grappig effect, wat onze kleuter toch niet zo lekker vond ;).

Dinsdag 1 mei 

Gewoon een dagje thuis, maar wat we allemaal hebben gedaan? Ik heb geen idee meer. Ik weet wel dat allebei de kinderen heel veel aandacht vroegen, dus was ik aan het einde van de dag helemaal gaar. One of those days dus…

Woensdag 2 mei

Een dagje alleen met mijn meiske, want onze kleuter was voor het eerst een dagje bij zijn oom. Ik kreeg leuke foto’s doorgestuurd, dus ze hadden het leuk samen. Tijdens de slaapjes van onze dochter kon ik dan ook weer wat bijwerken, zodat er nu in de meivakantie wel elke dag een blog online komt. Ik heb er ook wat vooruit gepland, omdat onze kleuter nog een week vakantie heeft en ik dus wat minder aan werken toe kom.

Gelukkig ook weer wat mooier weer, dus lekker een stukje gewandeld.

Donderdag 3 mei

Onze kleuter ging een dagje naar zijn opa en oma om te spelen. In de ochtend knuffelde ik fijn nog even in bed met ons meisje. Ze kan tegenwoordig al hard aan mijn haar trekken, auw! Ook wel weer grappig dat ze nu zo kan grijpen. Ik had dus wel tijd om wat te werken, maar er kwam niet veel uit mijn handen. In plaats daarvan dan maar wat quality time met ons meisje en een flinke wandeling gemaakt.

Vrijdag 4 mei

Het mooie weer barstte nu echt los, een topdag om naar de Linnaeushof te gaan dus waar we voor uitgenodigd waren. Mijn moeder ging mee, wel zo fijn met twee kinderen. Onze kleuter heeft er heerlijk gespeeld, vooral in het waterpark. In een later blog vertel ik je meer over de speeltuin. Ik vind het er ook ideaal voor schoolreisjes!

Zaterdag 5 mei

Bevrijdingsdag! Ik vier dat meestal in Wageningen, ik ben dol op festivals, maar dit jaar kozen we ervoor om het in Noordwijk aan zee te vieren. We waren uitgenodigd om Hotelgift te proberen en dat kon toevallig bij het hotel van onze huwelijksnacht. Zo leuk om daar nu 5 jaar later met het hele gezin te zijn. En het was zo mooi weer, we waren de hele middag op het strand te vinden. Ook daarover later meer ;).

Lees ook: REVIEW LANDAL SLUFTERVALLEI: HEERLIJK VAKANTIEPARK OP TEXEL

Zondag 6 mei

Nog een dagje Noordwijk aan zee. We huurden een parasol, strandbedjes, een windscherm en een zitzak. Best een bedrag, maar daardoor konden we wel veilig de hele middag op het strand zijn. We lazen wat, ja dat lukte even!, speelden met het zeewater en onze dochter sliep veel in de wandelwagen. Topmiddag hadden we, lekker relaxed!

Perspakket

Hansaplast

Ik kreeg nog een leuk perspakketje opgestuurd van Hansaplast met een medicijnenkoffertje, verschillende pleisters, wondzalf en wondspray. Wat ik altijd dacht was dat wondjes goed genezen in de openlucht. Maar het blijkt nu uit onderzoek dat je juist vochtige wondomstandigheden moet creëren, dan geneest het sneller. Hansaplast heeft nu dus nieuwe wondspray, wondhelende zalf en sensitive XL pleisters ontwikkeld. Die gaan we vast veel gebruiken nu de kans op open knieën meer is door het mooie weer.

Nog een vakantieweekje te gaan mét mooi weer, ik ben benieuwd wat we gaan doen. Wat zijn jouw plannen? 

Lees ook: WEEKOVERZICHT 15: WERKEN, WANDELEN EN KONINGSDAG

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren